Torre del palau

EXPOSICIÓ LA MEVA BIOGRAFIA

Les obres que es presenten a l’exposició són el resultat del taller realitzat durant el mes d’abril al Baumannlab en el marc de la beca de Disseny d'accions formatives. Ha comptat amb participants de dos batxillerats artístics de Terrassa: Blanxart i Torre del Palau. Ells són: Amine Benallala, Ariadna Font, Noelia Morales i Marina Rastrero.

COMENÇA EL TALLER "LA MEVA BIOGRAFIA"

Per fi comença el taller! Rebem alumnes dels Instituts Torre del Palau i Blanxart. Treballem amb ells i les seves àvies/avis. La primera jornada ha estat intensiva i hem realitzat una línia de temps de la gent gran per tal de fer un seguiment de la seva vida. També hem fet preguntes concretes de la biografia, fets històrics,... i finalment hem estat rumiant què podem narrar de cada vida. Dimarts vinent, més.

 

 

Reunions amb instituts

Dilluns vam començar la setmana amb reunions amb dos dels instituts de Terrassa on imparteixen batxillerat artístic, el Torre del Palau i el Blanxart. Ja hem concretat dates per presentar el taller als alumnes. Hi ha molt bona disposició per la seva part. Ara queda preparar la xerrada per mostrar als alumnes tot el que podem fer i per motivar-los a treballar amb els seus avis/àvies.

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe to RSS - Torre del palau
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)