antena

PRESENTACIÓ REVOLUCIÓ TÈXTIL

La Revolució Tèxtil és un col·lectiu de persones productores i consumidores del tèxtil que ens hem unit amb l'objectiu de fomentar un consum tèxtil sostenible i ètic. Volem treure a la llum i relacionar les diferents alternatives de consum téxtil que hi ha a la nostra ciutat (botigues de segona mà, roba a mida, producció km0...) tot teixint xarxes de relació per facilitar el coneixement mutu, la interacció i la creació d'un debat crític. 

la Muga

imatge de muga

La Muga és una entitat sòciocultural de recent creació sense ànim de lucre, constituïda per un col·lectiu heterogeni, amb membres provinents de diversos camps tant a nivell acadèmic com professional que treballen conjuntament en l’elaboració i execució de diferents projectes.

Qui som?

la muga, entitat sòciocultural, creació, sense ànim de lucre, diferents projectes

ANALÒGIC MÀGIC PROJECT

 

La Vibria Intercultural va organitzar del 21 al 30 de Juliol, l'intercanvi juvenil ANALÒGIC MÀGIC PROJECT, amb l'objectiu de potenciar l'art i l'experimentació creativa, com a eina contra la discriminació i la marginalitat.
El projecte, finançat pel programa Joventut en Acció de la Unió Europea, va comptar amb la participació de 36 joves provinents de 7 països: Irlanda, França, Romania, Estònia, Eslovàquia, Turquia, i joves de la ciutat de Terrassa.

ANALÒGIC MÀGIC PROJECT, la vibria intercultural, Joventut en Acció, Unió Europea, Irlanda, França, Romania, Estònia, Eslovàquia, Turquia, Terrassa, Baumann Lab
Subscribe to RSS - antena
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)