creaciojove

FINALITZACIÓ DEL MURAL "SIGNES DE TERRASSA"

Durant el mes de març de 2017 es va dur a terme la part final del projecte del Darío Cobacho i la Rosa Sánchez a l'amfiteatre de la Plaça Catalunya. El projecte, desenvolupat amb la participació de l'AVV de Plaça Catalunya-Escola Industrial i el servei de Qualitat Democràtica, va ser un dels projectes seleccionats per la beca de suport a la creació de 2015.

Presentació edició - final projecte

Dissabte 6 de Maig a les 19h farem pública l'autoedició que recopila el treball realitzat durant la creació del nostre taller!

Blog taller TACAT

Us deixem l'enllaç al blog en el que anem afegint cotingut del projecte TACAT!

https://tallertacat.wordpress.com/

PRESENTACIÓ (RE)CONDUCCIONS

El dia 29 de maig vam fer la presentació del projecte de l'Azahara Cerezo, (Re)conduccions.

L'Azahara va explicar el seu procés de recerca sobre els origens de l'hoquei i la història industrial de Terrassa, així com el taller "Hoquei DiY" que es va dur a terme amb la col·laboració de "Planeando Truchas" i que va consistir en la construcció d'un equipament d'hoquei amb material de baix cost. També va presentar la publicació que ha editat amb informació del projecte. 

azahara cerezo
azahara cerezo

Presentació al BaumannLab

Presentació al BaumannLab, amb la col·laboració de l’Arxiu Històric de Terrassa i Ramon Sala (Club Egara, medallista olímpic), el 
29 de maig a les 18:00.

El projecte (Re)Conduccions d'Azahara Cerezo va obtenir una beca de suport a la creació del BaumannLab i és un projecte que reflexiona al voltant de l'hoquei i la història industrial de Terrassa, explorant especialment, conceptes com la democratització, el seu paper identificatiu i la idea de pertinença a un club.

Presentació Reconduccions

Imatges del taller

Algunes imatges del taller "Hoquei Do It Yourself", realitzat al BaumannLab.

Inauguració del taller

Aquest Octubre 2016 vam realitzar la inauguració del nostre taller, dia que vam obrir i ensenyar l'espai. A més, els dies consecutius hi vam realitzar tallers oberts a taquilla inversa.

Es van dur a terme 4 tallers repartits en dos dies, cadascun dels quals es centrava en una tècnica de les 4 gran branques del gravat. En cadascun dels tallers s'utilitzaven les alternatives metodològiques "menys tòxiques" amb les que hem estat treballant en el taller TACAT.

taller xilografia
taller litografia
taller calcografia
taller calcografia
taller serigrafia

Experimentació amb materials menys tòxics: ELS MORDENTS

Experimentació amb materials menys tòxics:

COM SUBSTITUIR ELS MORDENTS TRADICIONALS EN GRAVAT CALCOGRÀFIC (gravat sobre metall).

 

Alguns materials
Aiguatinta amb esprai i sulfat de coure
Aiguafort amb sulfat de coure
Vernís tou amb perclorur
Vérnís tou amb sulfat de coure

Qui som i què volem fer. Un taller de gravat sostenible

El taller TACAT el formem el David Calle i la Flora Larrigaudière, dos joves artistes que vam trobar en les tècniques de gravat el nostre mitjà d’expressió. Des d'aleshores tenim el desig de poder tenir un espai propi on poder practicar i compartir aquesta tècnica. 

A l’hora de posar-nos a construir el taller, sorgeix la premissa de resoldre una sèrie de problemàtiques relacionades amb la toxicitat dels productes que s’utilitzen en el gravat tradicional.

espais de taller -  les espàtules
espais de taller - les estampes en el secador
Espais de taller - el rodet

Taller d'Hoquei al BaumannLab

El 9 d'abril realitzarem l'activitat

"HOQUEI DO IT YOURSELF".

Durant el taller construirem el nostre equipament d'hoquei amb material de baix cost, que utilitzarem per fer un partit al Parc de Vallparadís.

Després també hi haurà un petit dinar.

Aquesta activitat està especialment adreçada a joves interessats en l'esport, la fabricació manual i les pràctiques artístiques.

En col·laboració amb Planeando Truchas.

9 d'abril (10:30-14:30) al BaumannLab.

Taller hoquei

Pàgines

Subscribe to RSS - creaciojove
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)