grafitiinvaders

INAUGURACIÓ DEL MURAL A XÚQUER

El divendres 14 de juliol de 2017 es va inaugurar el mural que l'artista Marie Almirall va realitzar conjuntament amb el CE Can Parellada i en col·laboració amb l'AVV de Xúquer.

MURAL ACABAT!

Aquest últim trimestre de l'any s’ha estat duent a terme el projecte. Finalment s’ha desenvolupat amb la participació de l’Associació de veïns de Poble Nou i de l’Esplai La Fera.

El collage és un recurs interessant per crear una obra conjuntament, gràcies a la possibilitat que permet d’encaixar les creativitats individuals en una obra col·lectiva.

mural, collage

Presentacions Projectes becats BaumanLab.

WALL POSTER PROJECT IS WARMING UP

Presentacions Projectes becats BaumanLab.

WALL POSTER PROJECT is WARMING UP.

El vídeo

Aquí teniu el vídeo que va fer Fentlamà de la pintada del mur a l'hort urbà de Plantem-nos.

 

La casa de l'hortolà urbà - Juny 2015 from Fentlamà Fanzine on Vimeo.

 

Torna a La casa de l'hortolà urbà

6 de juny, pintem l'hort.

Al link podreu trobar l'esquema que organitza el mur que pintarem el 6 de juny.

https://www.dropbox.com/sh/bz5g156fvzls671/AAD5kT63YubIz-iYm_WJNCx0a?dl=0

Mur de l'hort en procés

El passat 9 de maig vam estar a Terrassa, vam compartir idees, vam fer dibuixos, vam debatre, ... I amb tot això, prompte pujarem l'esquema de com organitzarem el pròxim mur! Ens ho passarem genial amb la gent de l'hort, gràcies!

 

en acabar el taller; foto!
idees

IMAGINEM L'HORT 9 MAIG

El proper dissabte 9 de maig esteu totes convidades al taller d’esbossos que farem el col·lectiu Fentlamà al Baumanlab. Treballarem el dibuix que després pintarem el 6 de juny a les parets de l’Hort Urbà de Plantem-nos.

imaginem l'hort 9 maig

PRIMER CONTACTE

Avui hem conegut a l'equip de Baumannlab, a la plataforma Plantem-nos i als nostres companys i els seus projectes. Hem intercanviat impressions, ens han aportat nous punts de vista i ara mateix estem en un procés de digerir tota aquesta informació i treball. Pròximament anirem comunicant horaris, idees clares, tallers...

L'EXPOSICIÓ

Acabat tot el procés, es va realitzar una exposició a la sala del BaumannLab en la que s'explicava com va anar el projecte i quines accions es van desenvolupar.

Pàgines

Subscribe to RSS - grafitiinvaders
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)