RESIDENTS

Presencialitat en temps d'aïllament

imatge de vera

Fa temps que sentíem de fons aquesta onada, gestant-se des de les profunditats d'un oceà sense nom, com una llavor lluitant per fer-se visible sobre la terra, per ser reconeguda com a ésser, com a paradigma. Avui, banyades d'una llum que il·lumina, i confon en igual mesura, assaborim aquesta convulsió assegudes en una habitació que ens semblava que coneixíem. La força estival empeny l'aire als carrers, i veiem com dibuixa absències, la sentim cantar el silenci, passejant sense vestit per tot arreu.

27 magdalenas 28 envoltorios

imatge de edgar
Las fotos del proceso participativo son utilizadas para localizar las principales causas del problema de la suciedad en el barrio, para así poder realizar varias propuestas y presentarlas.
27 magdalenas 28 envoltorios
Proceso - 0
Proceso - 1
Proceso 2
Proceso 3

Mural de Wedo al Casal cívic de Montserrat - Torressana - Vilardell

Aquest mes de febrer s’ha dut a terme la pintada d’un mural una façana del Casal Cívic de Montserrat – Torressana - Vilardell, al c/ Salamanca, 35. Aquesta creació ve del projecte Per un barri net de l’artista Wedo que s’ha desenvolupat amb la participació d’entitats i veïnes del districte 2.2 i s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració del Servei d’Estructura territorial i Serveis Socials.

Primer dia d'entrevistes.

Avui hem començat a fer entrevistes per aconseguir el material que presentarem al final del projecte. De moment no podem desvetllar el nostre tema de treball, però tot i això, si sou atrevits i voleu participar d'aquest procés, apunteu-vos aquí!

The young are wasted on youth

El taller es va realitzar durant els mesos d'Abril i Maig de 2019 en col·laboració amb el grup de fotografia de Baumannlab. Durant el procés vam reflexionar sobre les problemàtiques i contradiccions vinculades al concepte de joventut. Com a resultat vam fer un fanzine-fotonovela anomentat The young are wasted on youth, el qual es pot veure exposat a l'exposició The glorious tragedy of youth, a la Sala soler i Palet de Terrassa des de l'1 fins al 26 de juny.

Puntos de vista

imatge de edgar

En las primeras reuniones en el Baumanlab los distintos becados nos conocemos, compartimos ideas y puntos de vista, hablamos sobre que haremosy como lo haremos.

También pensamos en la repercursión de nuestras intervenciones. Divagamos sobre cual será y como se producirá esa repercursión, la interacción entre las personas el espacio y la obra.

dibujo rápido sobre el fluir de las ideas.

Projeccions a Can Batlló

imatge de tea

Ens disposem a fer una petita mostra al Cabaret de Can Batlló, 6 minuts de projeccions analògiques/digitals, música i moviment, Mans elTeatrillu. Tot un èxit! Acabem esgotats però ha valgut la pena posar en situació el projecte. Ens ha permès investigar continguts nous, crear un diàleg, trobar altres objectius, col·laborar amb gent externa i aprendre de tot el procés. Ganes de posar en practica la recerca que estem fent i així expandir la capacitat creativa que ens aporta el projector de transparències.

PRESENTACIÓ

Utilitzo la fotografia per qüestionar què és el temps, com s’entén i la construcció que s’ha realitzat entorn aquest, així preguntant com es percebria un temps autònom, és a dir, un temps separat de relacions amb altres cossos externs i sense coses sensibles sobre les quals actuar, un temps independent de la situació i el moviment de l’observador.

Hola món!

Avui comencem una nova aventura a Baumannlab, on esperem que el nostre projecte creixi encara més a través de l'intercanvi d'idees i experiències amb d'altres residents!

Mars Oddity és una aventura espacial en forma de còmic interactiu que es troba en procés de desenvolupament.

inicis del projecte

Ahir es va realitzar la jornada d'acompanyament dels projectes becats 2017 on els vam compartir, valorar i qüestionar.

El plantejament d'aquest cicle d'activitats està marcat per una idea inicial presentada en la convocatòria però es tractarà de fer-la creixer en col·laboració amb les persones que hi participaran. Aquesta proposta formativa no pot existir sense els professionals que impartiran els tallers, és per això que ara mateix estem treballant per confirmar les dates en que es realitzarà el taller i la disponibilitat dels/les talleristes. 

Anirem informant!

 

this is not a copy

Pàgines

Subscribe to RSS - RESIDENTS
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)