EXPOSICIÓ

EXPOSICIÓ L'EQUILIBRI QUE ESPERA

L'equilibri que espera és una exposició resultant del projecte becat a la modalitat de Creació jove de la convocatòria d’ajuts del BaumannLab 2018. Tracta del procés que ha fet l'artista de desmuntar un objecte en totes les seves parts i de tornar-les a construir, però aquesta vegada fent-ho en un espai de pausa i atemporal, buscant així generar noves possibilitats estructurals d'aquell objecte concret.

EXPOSICIÓ DE TERRAOASI

EXPOSICIÓ DE TERRAOASI_ Sala Muncunill

Terraoasi és un projecte que posa en relació l’art, el context educatiu i el territori a partir de la combinació d’escoles (educadors i alumnes), institució cultural (tècnics municipals i gestors d’espais culturals), creadors (artistes, dissenyadors…), i barris (llocs, espais, entorns o territoris específics de la ciutat. El principal objectiu és que la comunitat educativa obtingui una experiència al voltant d’un projecte artístic, que s’haurà gestionat de manera transversal entre artistes, educadors i alumnat.

EXPOSICIÓ LA QLECTIVA vol.X

La Qlectiva* és un cicle d'exposicions itinerants organitzada per l'entitat El Corralito CCA. El seu objectiu és la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona.

EXPOSICIÓ FOTO-LATENT '18

Inauguració: divendres 15 de juny a les 18h.Exposició: fins l'11 de juliol La fotografia és un poderós mitjà de comunicació i d'influència de masses.

Per als joves que han crescut i viuen en vinculació constant amb dispositius fotogràfics no representa cap dificultat prendre instantànies d'alta qualitat tècnica i estètica. Els avanços tecnològics, la saturació d'imatges a les xarxes, el fàcil accés a la informació i diversos programes de processament d'imatges fan que cada vegada més joves tiguin la fotografia més a prop.

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ NOMAD+

Aquesta és una proposta del col·lectiu El Corralito acollit a la convocatòria de L'Antena. Es tracta d'una exposició dels processos artístics que es van desenvolupar en el marc de l'intercanvi juvenil Nómad que van organitzar conjuntament amb l'associació La Vibria Intercultural.

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ IN MEMORIAM D'ANNA LLIMÓS VIDAL

L'Antena presenta:

IN MEMORIAM, D’ANNA LLIMÓS VIDAL

Exposició: Del 9 d’abril al 22 de maig de 2016

Inauguració: Dissabte 9 d’abril a les 18h

L'Antena és la convocatòria permanent del BaumannLab que té per objectiu donar suport a propostes culturals i artístiques de Terrassa i rodalies. L'espai expositiu, compartit amb el Bau house, es converteix en un espai de trobada i d'intercanvi per afavorir la creació de xarxa entre persones i projectes i contribuir a l'enriquiment del context cultural del territori.

Subscribe to RSS - EXPOSICIÓ
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)