XARXA

ASSEMBLEA DE XARXAPROD

El passat dijous 26 de maig vem fer assemblea de Xarxaprod, la xarxa d'espais de producció de Catalunya de la que el BaumannLab n'és membre, a l'Hangar. Va ser una reunió curta però intensa perquè estem en un moment en que se'ns estan obrint vàries línies de treball i podem concretar projectes molt interessants.

DESCOMUNAL #D9

Dissabte 16 d'abril a les 18h farem la Descomunal #D9. Serà a l'era del Parc de Sant jordi i serà organitzada pels artistes locals Imanol Buisán i Tanit Amorós.

La Descomunal és una trobada bimensual per posar en comú experiències artístiques a la ciutat de Terrassa. En aquesta edició: #D9: Quan les paraules deixen de ser substantius inerts i els llibres

serveixen per retallar-los. Participa d’un maridatge entre collage i poesia.

Vols saber més coses sobre les Descomunals? Clica aquí

DESCOMUNAL #D8

Divendres 26 de febrer a les 20h farem la Descomunal #D8. Serà a la Societat coral dels Amics i serà organitzada per Natàlia Colors.

La Descomunal és una trobada bimensual per posar en comú experiències artístiques a la ciutat de Terrassa. En aquesta edició: On és Frogman? Un show de Natàlia Colors.

Vols saber més coses sobre les Descomunals? Clica aquí

INTERCANVI ESCOCESA I BAUMANNLAB

Aquest és el resultat de l'intercanvi que vam fer el passat mes de novembre entre La Escocesa - Centre de creació i el BaumannLab - Laboratori de creació artística. 

Els dos centres són membres de XarxaProd (Xarxa d'Espais de Creació i Producció de Catalunya) i aquesta col·laboració és fruit d'un sorteig on es varen assignar els centres que col·laborarien entre sí, amb la intenció que l'atzar donés lloc a noves sinergies.

Han sigut uns dies intensos de treball col·laboratiu amb uns resultats espectaculars.

Ho podeu veure en aquests vídeos.

 

Tags: 

COL·LABORACIONS XARXAPROD 2015. BAUMANNLAB I LA ESCOCESA

intercanvi Escocesa-BaumannLab

La Escocesa i el BaumannLab, dos dels centres de XarxaProd (Xarxa d'Espais de Creació i Producció de Catalunya) han concretat una activitat conjunta que consisteix en un projecte de pintura mural de forma col·laborativa durant aquest mes de novembre. Aquesta col·laboració és fruit d'un sorteig on es varen assignar els centres que col·laborarien entre sí, amb la intenció que l'atzar donés lloc a noves sinergies.

Tags: 
Subscribe to RSS - XARXA
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)