NOTÍCIA

BEQUES DE LA CONVOCATÒRIA 2018

El 16 de novembre de 2018 el BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

TALLER SOBRE TÈCNICA FOTOGRÀFICA

El grup d'autoaprenentatge de fotografia de La Incubadora segueix actiu i cada cop són més joves motivades amb ganes de vincular la fotografia a les seves inquietuds personals i socials. La Vicky, una voluntària internacional que ha vingut d'Itàlia del projecte de la Víbria Intercultural, està acompanyant al grup per ensenyar-los alguns aspectes tècnics.

EL CORRALITO ORGANITZA EL PROJECTE NOMAD

Nomad és una iniciativa organitzada per El Corralito i l'associació d'intercanvi juvenil La Vibria. És un projecte d'intercanvi europeu enfocat a la pràctica artística i el context de les persones migrants a Europa. Forma part del programa d'intercanvis juvenils de la unió europea Erasmus+s. El projecte tindrà lloc entre el 28 de Gener i el 5 de Febrer i hi participen 25 persones provinents d’assosiacions d’Hungria, Estonia, Turquia, França i Espanya.Les participants conviuran en una masia dels voltants de Sant Joan de Vilatorrada entre el 28 de Gener i el 3 de Febrer.

LA INCUBADORA: GRUPS FOTOGRAFIA I TEATRE

A finals de curs passat, vem fer dos tastets artístics dins la programació de Districte Jove Baumann, un de fotografia i un de teatre. D'aquests dos tallers s'han creat dos grups que durant aquest curs es segueixen trobant per anar aprenent més i intercanviar coneixements de forma conjunta i autogestionada. 

Us anirem explicant què va passant i què s'hi va coent!

Més informació sobre La incubadora AQUÍ

JA TENIM PROJECTES GUANYADORS DE 2017!

 

CONVOCATÒRIA ANUAL DE BEQUES DE SUPORT A LA CREACIÓ DEL BAUMANNLAB

El 5 de desembre de 2017 el BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

ARTICLE SOBRE EL BAUMANNLAB

pepmontes.jpg
Ens fa molta il·lusió explicar-vos que tornen a parlar del BaumannLab fora de Terrassa.  En aquest cas ha sigut el Pep Montes, comunicador, gestor cultural i expert en polítiques de joventut.
Subscribe to RSS - NOTÍCIA
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)