CONVOCATÒRIA

PROJECTES BECATS A LA CONVOCATÒRIA 2019


El 22 de novembre de 2019 el BaumannLab va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

OBERTURA DE LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE SUPORT A LA CREACIÓ 2019El BaumannLab obre la convocatòria de beques de suport a la creació artística amb la finalitat de donar impuls a les trajectòries individuals, als processos creatius, i fomentar àmbits i contextos específics en els quals desenvolupar oportunitats de creació.

Ja podeu presentar els vostres projectes!

Hi ha diferents modalitats:

Beca Creació jove - 1.800€
Per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani. Menors de 35 anys.

Editorial Hòstia Santa busca artista

imatge de bernatpuig
L’editorial Hòstia Santa busca un/a artista terrassenc/a de qualsevol disciplina per publicar un llibre de qualsevol gènere, o fins i tot d’un gènere nou. No sabem què volem, ens podeu sorprendre.

La convocatòria busca un/a artista que vulgui treballar conjuntament amb l’equip editorial d’Hòstia Santa per crear un projecte editorial lliure de complexes, que serà publicat durant el 2019. El guanyador es compromet a treballar dins del projecte fins la seva publicació.

El BaumannLab obre la convocatòria anual de beques de suport a la creació artística per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani amb la finalitat de donar impuls a les trajectòries individuals i als processos creatius, i fomentar àmbits i contextos específics en els quals desenvolupar oportunitats de creació. Les beques són:


Beques de suport a la poducció i creació. Modalitat: Creació Jove  - 1.800€
Per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani 

OFF VSLTNT

OPEN CALL PROJECTES ART i TECNOLOGIA: OFF VSL

Convocatòria oberta a tothom qui vulgui mostrar els seus projectes, prototips, gadgets o idees o que facin ús de tecnologies per al seu funcionament. Es mostraran en forma de market en el marc del VSL TNT, la secció d’art digital del Festival TNT que es realitza al Baumannlab de Terrassa el 28 de Setembre del 2018 a la tarda.

OBERTA LA CONVOCATÒRIA L'ANTENA 2018

Convocatòria per a la recepció permanent de propostes expositives, activitats i formacions, en règim d'acollida, coproducció i ús d'espais i serveis.

Més informació aquí

El BaumannLab obre la convocatòria anual de beques de suport a la creació artística amb la finalitat de donar impuls a les trajectòries individuals i als processos creatius, i fomentar àmbits i contextos específics en els quals desenvolupar oportunitats de creació. Les beques són:

Beques de suport a la creació per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani - 1.800€
Per a menors de 35 anys

Beca per al disseny d’accions formatives - 1.800€
Per a dissenyar una formació en el marc del programa de formació del BaumannLab.

JA TENIM PROJECTES PEL 2016!

beques 2015

El 6 de novembre de 2015 el BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

Subscribe to RSS - CONVOCATÒRIA
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)