Producció

El BaumannLab, en tant que laboratori de creació jove, fa de la posada en marxa, el suport o l'impuls de projectes i processos de producció artística un tret característic de la seva metodologia de treball.

Les eines amb que compta per assolir aquest objectiu són els tallers per acollir artistes i projectes en residència, el Medialab i el seu equipament i les diferents convocatòries pensades per donar suport i estimular la generació de projectes.

A més a més, el BaumannLab impulsarà produccions artístiques des d'una vocació de treball en xarxa que faciliti la implicació d'altres entitats i institucions en aquesta tasca d'impuls a la creació i producció.

arxiu

  • SENSE FILTRES: El projecte SENSE FILTRES és una proposta artística impulsada per tot l'equip de professionals del servei...
  • PROJECTES-EDUCADORS DEL SERVEI DE JOVENTUT I JOVES: Fruit del curs de formació pels educadors del Servei de Joventut i Lleure...
Subscribe to arxiu

actuals

TFG: LA PRÈVIA: TFG La prèvia és una nova línia que engeguem al BaumannLab que consisteix en donar suport als projectes de creació artística que es desenvolupen en el marc dels Treballs Finals de Grau. La finalitat d’aquesta iniciativa és acollir la proposta per a pugui disposar dels recursos i serveis del BaumannLab. Pot ser de diferents maneres:- Cessió de material o d’espais, en definitiva, dels recursos que ofereix el BaumannLab.- Donar suport a nivell d'informació i assessorament sobre gestions que cal fer per dur a terme determinades accions. 
Subscribe to actuals
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)