Desembre 2018

19.12.2018

Descomunal 22: mostra d’art digital, música electrònica, projeccions i artefactes electrònics

La Descomunal 22 omplirà el Vapor Ventalló d’art digital el proper 22 de desembre

L’art digital és un dels pilars del BaumannLab que ja fa temps que duu a terme iniciatives com la mostra Visual TNT i que des de fa un temps ha iniciat el Hack Club. És per això que, tard o d’hora, calia dedicar-li una Descomunal.

19.12.2018

La Qlectiva* és un cicle d'exposicions itinerants organitzada per l'entitat El Corralito CCA. El seu objectiu és la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona.

RISO1, RISO2, RISO3, RISO4, RISO5
16.12.2018

El taller que va donar fi al cicle REPRO va ser el taller de risografia, impartit pel col·lectiu DO THE PRINT!

Durant el taller, la Patrícia i l'Edgar ens van explicar la història d'aquestes màquines i ens van ensenyar el seu funcionament i interès artístic. Ens van mostrar múltiples treballs realitzats amb aquestes metodologies. Durant el taller els participants van crear imatges que es van mesclar per crear una petita publicació conjunta, impresa in situ amb la màquina risogràfica. 

Aquest taller va tancar el cicle REPRO!

seri1, seri2, seri3, seri4, seri5
16.12.2018

El 21 de Novembre el cicle REPRO es va desplaçar al taller TACAT!

Durant la sessió, en David Calle va presentar als assistents la tècnica de la serigrafia i tots els passos necessaris per a realitzar una imatge amb aquesta tècnica. Pantalles, emulsions, tintes... Un taller d'allò més intensiu en el que els participants van utilitzar la seva creativitat per crear una petita edició serigràfica.

 

fablab 1, fablab2, fablab3
16.12.2018

TALLER DE TALL LÀSER

El divendres 16 de Novembre el cicle REPRO es va desplaçar al FABLAB de Terrassa, on en Javier Hernández ens va presentar el seu espai i les múltiples màquines que el conformen. Durant el taller, va introduir-nos a l’ús de la talladora làser i el plòter de tall i cada participant va poder crear una peça propia amb aquestes tècniques.  

tipo1, tipo4, tipo2, tipo3, tipo5
16.12.2018

TALLER DE TIPOGRAFIA MÒBIL

El primer taller pràctic del cicle d’activitats REPRO va ser el taller de tipografia, impartit per en Marc Torrent, de l’Automàtica. 

En Marc va portar una petita premsa tipogràfica i multitud de tipos de fusta amb les quals els participants van poder jugar i crear les seves pròpies imatges tipogràfiques. 

, , ,
16.12.2018

CICLE REPRO FINALITZAT!!!

Durant el mes de novembre es van dur a terme el conjunt d’activitats que conformaven el cicle REPRO. Estem molt contents de la bona acollida i participació! 

 

12.12.2018

El 16 de novembre de 2018 el BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)