Març 2018

Frontisses, Frontisses, Frontisses
19.03.2018

El tercer taller de Frontisses va ser conduit per Irene Pérez i plantejava que “el més difícil en un moment de transició és veure amb claredat el camí a seguir. De vegades se’ns fa encara més difícil posar-hi paraules que ens ajudin a entendre i per tant a resoldre aquest moment d’inflexió.

Frontisses, Frontisses
19.03.2018

Al segon taller de Frontisses abordava el retrat fotogràfic de la mà de miquel Llonch per articular un espai d’observació lligat a la mirada pròpia i aliena sobre un mateix.

El taller es va dividir en tres sessions.

A la primera es va introduir l’idea del retrat dins els camps de treball de la fotografia artística contemporània, es va explicar el funcionament mecànic de la càmera i l’objectiu per acabar realitzant una sèrie de retrats d’interior.

Frontisses, Frontisses
19.03.2018

Amb el primer taller de Frontisses Flora Laurradiège va proposar abordar el concepte des de la pràctica del dibuix.

La Frontissa que permet el moviment havia de ser el dibuix. El dibuix fou l’eina per observar-se amb un mateix sense prejudicis. Descontextualitzar per tornar a contextualitzar des de una nova mirada.

El taller es va articular en dos sessions:

19.03.2018

La teoría de Uri animada, un projecte de Stop Motion plena d'humor negre negre i ambientada en una ciutat "que no és la nostra" però s'hi assembla bastant (xiulada dissimulant). A partir d'aquest dimecres començo amb aquest projecte sense fi! Recordeu que es un projecte lliure, tothom és lliure de participar-hi si li agrada l'animació, stopmotion o fins hi tot el doblatge (no us preocupeu si no teniu experiència). Si voleu participar escriviume a orioldedios@gmail.com.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)