Gener 2018

27.01.2018

Ja estan obertes les inscripcions per a les càpsules formatives de formulació de projectes culturals i procuració de fons amb la Begoña Arretxe. Seran dues sessions

28/2 de 17:30 A 20:30h_ FORMULACIÓ DE PROJECTES CULTURALS.

25.01.2018

Propera sessió del Hack Club, dijous 22 de febrer a les 18:30h.

La LLuna és la interfície multi-usuari desenvolupada a L’Estruch Fabrica de creació. En aquesta sessió els seus creadors ens explicaran tots els detalls de la seva construcció, des d'en quin moment i per què es va idear, l'elecció del format, el procés de disseny i el maquinari i el programari que permeten que gràfica i so generatiu flueixin mentre s'interactua amb ella. Veurem conceptes com a interactivitat, tracking, infrarojos, projector mirroring, etc.

25.01.2018
Art urbà - Breaking & Mc's Battle, Graffitti & Scratching

Vols descobrir l'art urbà en totes les seves dimensions? Vine i gaudeix, aprèn i participa!

25.01.2018
Nomad és una iniciativa organitzada per El Corralito i l'associació d'intercanvi juvenil La Vibria. És un projecte d'intercanvi europeu enfocat a la pràctica artística i el context de les persones migrants a Europa. Forma part del programa d'intercanvis juvenils de la unió europea Erasmus+s. El projecte tindrà lloc entre el 28 de Gener i el 5 de Febrer i hi participen 25 persones provinents d’assosiacions d’Hungria, Estonia, Turquia, França i Espanya.Les participants conviuran en una masia dels voltants de Sant Joan de Vilatorrada entre el 28 de Gener i el 3 de Febrer.
,
10.01.2018

A finals de curs passat, vem fer dos tastets artístics dins la programació de Districte Jove Baumann, un de fotografia i un de teatre. D'aquests dos tallers s'han creat dos grups que durant aquest curs es segueixen trobant per anar aprenent més i intercanviar coneixements de forma conjunta i autogestionada. 

Us anirem explicant què va passant i què s'hi va coent!

Més informació sobre La incubadora AQUÍ

08.01.2018

Convocatòria per a la recepció permanent de propostes expositives, activitats i formacions, en règim d'acollida, coproducció i ús d'espais i serveis.

Més informació aquí

08.01.2018

Propera sessió del Hack Club, dijous 25 gener a les 18:30h.

Drawing machines és un projecte pel qual l'artista Patricio Rivera ha creat els seus robots i aparells que pinten amb algoritmes visuals que es repeteixen i es despleguen en un paper, fa servir JAVA com a llenguatge de programació. Farem un recorregut pels diferents treballs de l'artista i tindrem l'oportunitat de veure el seu robot en acció. 

http://www.patriciorivera.com/proyectos/drawing-machines/

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)