Setembre 2017

28.09.2017

Sessió dedicada a la Biologia feta en casa. De la mà dels Biohackers coneixerem el DIYBIO. Aquest col·lectiu treballa fent diversos projectes com la fabricació de màquines per a biologia o l’auto exploració mèdica. En aquesta sessió veurem de manera pràctica com funciona el cultiu de microorganismes i les seves finalitats.

http://www.diybcn.org/

 

Més informació sobre el hack club aquí

27.09.2017

El BaumannLab obre la convocatòria anual de beques de suport a la creació artística amb la finalitat de donar impuls a les trajectòries individuals i als processos creatius, i fomentar àmbits i contextos específics en els quals desenvolupar oportunitats de creació. Les beques són:

Beques de suport a la creació per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani - 1.800€
Per a menors de 35 anys

Beca per al disseny d’accions formatives - 1.800€
Per a dissenyar una formació en el marc del programa de formació del BaumannLab.

27.09.2017

Beca a projectes d'arts visuals o pensament contemporani. Es poden presentar creadors i productors culturals que estiguin o vulguin desenvolupar un projecte artístic o proposta cultural vinculat a la creació contemporània, ja sigui en la seva fase de recerca o de realització, producció o difusió. Poden optar també agents, entitats o col·lectius d'altres camps professionals que proposin una interacció entre pràctica artística i context.

Té una dotació econòmica de 1.800€ per producció i honoraris (màxim de 720€).

27.09.2017

Convocatòria per a dissenyar una proposta d’accions formatives en el marc del programa de formació del BaumannLab. Les accions formatives hauran de tractar un mateix concepte o línia discursiva que tingui a veure amb el context de Terrassa, els seus barris, habitants, les seves les rodalies, etc.

27.09.2017

Convocatòria adreçada a joves fins a 35 anys (nascuts de 1982 en endavant). Es podrà presentar un projecte individual o col·lectivament. L'ajut inclou una dotació de 1.000€ per material i honoraris (màx. 400€)

27.09.2017

Convocatòria per a la investigació o producció en l’àmbit de l’art digital i l’experimentació audiovisual. L’objectiu d’aquesta beca és fomentar la creació de projectes que relacionin art i noves tecnologies i la recerca en aquest camp.

L'ajut inclou una dotació de 1.000€ per material i honoraris (màx. 400€).

Convocatòria adreçada a joves de fins a 35 anys (nascuts de 1982 en endavant) o que formin part de col·lectius on més de la meitat compleixen aquesta condició. Es podrà presentar un projecte individualment o en col·lectiu.

09.09.2017
Ja arriba el VSL TNT. Aquest any Matic Barcelona ens proposen un recorregut per una sèrie de projectes amb diferents visions sobre el territori. Podeu veure tota la informació aquí. No us ho perdeu!!!

 

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)