Març 2017

LOGO DESCOMUNAL #D14
23.03.2017

Divendres 7 d'abril a les 19h farem la Descomunal #D14 a la Sala Muncunill (Plaça Didó, 3).

En aquesta ocasió la organitzen la Judith con H (artista i il·lustradora) i la Marta Palmero (artista i membre d'USK Terrassa) amb la col·laboració del Ramón B. Souza (cineasta), el Víctor Mengual (dj) i el Marc Osho (pianista).

Amb el lema "Per què no? El plaer de crear... perquè sí!", recuperarem l'art del dibuix i el color sense límits, sense normes, com quan érem petits. 

No us ho perdeu! 

Presentació Reconduccions
22.03.2017

Presentació al BaumannLab, amb la col·laboració de l’Arxiu Històric de Terrassa i Ramon Sala (Club Egara, medallista olímpic), el 
29 de maig a les 18:00.

El projecte (Re)Conduccions d'Azahara Cerezo va obtenir una beca de suport a la creació del BaumannLab i és un projecte que reflexiona al voltant de l'hoquei i la història industrial de Terrassa, explorant especialment, conceptes com la democratització, el seu paper identificatiu i la idea de pertinença a un club.

Plaça Catalunya
13.03.2017

De camí entre el nostre allotjament i el Baumann Lab ens trobem una zona molt interessant per intervindre: l'amfiteatre de Plaça Catalunya. D'una banda, ens agrada l'espai per l'estética i les possibilitats que dona per jugar amb la geometria, d'altra banda l'entorn sembla molt adient per dur a terme una recerca dels signes ocults.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)