Desembre 2016

mural, collage
23.12.2016

Aquest últim trimestre de l'any s’ha estat duent a terme el projecte. Finalment s’ha desenvolupat amb la participació de l’Associació de veïns de Poble Nou i de l’Esplai La Fera.

El collage és un recurs interessant per crear una obra conjuntament, gràcies a la possibilitat que permet d’encaixar les creativitats individuals en una obra col·lectiva.

23.12.2016

El 25 de novembre de 2016 el BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

16.12.2016

Divendres 16 de desembre va tenir lloc la dotzena Descomunal: Veniu a tibar del fil? Aquesta vegada la va organitzar el col·lectiu de la Revolució Tèxtil i van escollir el Magneti Studio, una antiga fàbrica tèxtil, com espai per dur-la a terme.

12.12.2016

Dels onze fragments que composen el mural, tots estan començats i alguns ja estan acabats. Això ens dóna la satisfacció de veure el resultat final dels primers esforços i ànims per continuar amb els que encara queden.

07.12.2016

Puedes ver mas detalles del proyecto en: http://josecarlosflorez.com/meta-beats/

El proyecto se encuentra en la fase final del segundo prototipo. Se ha mejorado la respuesta de los brazos robóticos gracias al uso de nuevos componenentes. Ahora usamos un LOGIC LEVEL MOSFET en la placa de control, que reduce la latencia en un 70%. Gracias a esto, el sistema no se traba y ya no sólo funciona como instrumento para tocar en vivo, sino tambien como instalacion interactiva para que los usuarios puedan probarla.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)