Novembre 2015

beques 2015
27.11.2015

El 6 de novembre de 2015 el BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

pantalla càmera
27.11.2015

Si tens una càmera reflex de vídeo i no saps com treure profit, vine al curs d’introducció de Vídeo amb càmeres reflex-digitals. En aquesta activitat treballarem aspectes del vídeo i de la fotografia com els tipus de càmeres, sensors, accessoris, suports, gravació i exportació a l’ordinador, balanç de blancs, ISO…
 

pepmontes.jpg
24.11.2015
Ens fa molta il·lusió explicar-vos que tornen a parlar del BaumannLab fora de Terrassa.  En aquest cas ha sigut el Pep Montes, comunicador, gestor cultural i expert en polítiques de joventut.
tour descomunal #td1
19.11.2015

Divendres 20 de novembre anirem de Tour descomunal ‪#‎td1‬. Tant des de les descomunals com del grup de jugar amb foc, s'està coent la idea de crear una xarxa d'artistes de la ciutat. I tenim ganes de conèixer altres projectes d'art, altres propostes que hi ha al territori per a que ens expliquin què fan i com treballen.

En aquesta ocasió farem una visita a tres espais de Barcelona:

dibuixants urbans + zisis
16.11.2015

Divendres 13 de novembre l'alumnat del projecte becat Joves dibuixants urbans va venir a visitar l'exposició L'instint del gest de Zisis. L'artista els va rebre, els va explicar l'exposició i de quina forma treballa. Vam aprofitar perquè fessin una posada a la pràctica i per parelles es van dibuixar la cara.

aquí podeu veure més fotos de la visita.

intercanvi Escocesa-BaumannLab
10.11.2015

La Escocesa i el BaumannLab, dos dels centres de XarxaProd (Xarxa d'Espais de Creació i Producció de Catalunya) han concretat una activitat conjunta que consisteix en un projecte de pintura mural de forma col·laborativa durant aquest mes de novembre. Aquesta col·laboració és fruit d'un sorteig on es varen assignar els centres que col·laborarien entre sí, amb la intenció que l'atzar donés lloc a noves sinergies.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)