Setembre 2015

16.09.2015

El diumengre 4 d'octubre els espais del BaumannLab s’ompliran de projectes relacionats amb la imatge, la música, la llum, la robòtica, el videomapping i altres instal·lacions. No us ho perdeu!

 

 

14.09.2015

El BaumannLab obre, per cinquè any consecutiu, la convocatòria de beques de suport a la creació artística amb la finalitat de donar impuls a les trajectòries individuals i als processos creatius, i fomentar àmbits i contextos específics en els quals desenvolupar oportunitats de creació. Les beques són:

Beques de suport a la creació per a projectes d’arts visuals o pensament contemporani.
Dues modalitats:

Per menors de 20 anys - 850€
Per a partir de 20 anys - 1.800€

Beca per al disseny d’accions formatives - 1.800€

14.09.2015

Convocatòria per a la investigació o producció en l’àmbit de l’art digital i l’experimentació audiovisual. L’objectiu d’aquesta beca és fomentar la creació de projectes que relacionin art i noves tecnologies i la recerca en aquest camp.

Està adreçada a joves de fins a 35 anys (nascuts de 1980 en endavant) o que formin part de col•lectius on més de la meitat compleixen aquesta condició. Es podrà presentar un projecte individualment o en col•lectiu.

L'ajut inclou una dotació de 900€ per material i honoraris (màx. 360€).

 

14.09.2015

Convocatòria adreçada a joves fins a 35 anys (nascuts de 1980 en endavant). Es podrà presentar un projecte individual o col·lectivament.

Grafiti Invaders és una convocatòria del BaumannLab - Laboratori de Creació Jove amb la col·laboració de Participació Ciutadana que té per objectiu la realització d'un grafiti establint prèviament un diàleg amb el teixit social del territori on es realitzi.

14.09.2015

Convocatòria dirigida a professorat dels instituts de Terrassa, tant de secundària com de batxillerat, a entitats d’educació en el lleure o bé a altres centres educatius que treballin amb joves a partir de 12 anys.

Objectius:
· Promoure projectes i iniciatives que utilitzin els processos artístics com a estratègia per al desenvolupament de l'actitud crítica dels joves i per fomentar la seva participació activa i creativa.
· Elaborar propostes que puguin ser transferibles a altres centres educatius o altres entitats d’educació en el lleure.

14.09.2015

Convocatòria per a dissenyar una proposta d'accions formatives en el marc del programa de formació del BaumannLab. Les accions formatives hauran de tractar un mateix concepte o línia discursiva que tingui a veure amb el context de Terrassa, els seus barris, habitants, les seves les rodalies, etc.

14.09.2015

Convocatòria dirigida a joves de fins a 35 anys (nascuts de 1980 en endavant) o que formin part de col·lectius on més de la meitat compleixen aquesta condició. En totes les modalitats es poden presentar creadors i productors culturals que estiguin o vulguin desenvolupar un projecte artístic o proposta cultural vinculat a la creació contemporània, ja sigui en la seva fase de recerca o de realització, producció o difusió. Poden optar també agents, entitats o col·lectius d'altres camps professionals que proposin una interacció entre pràctica artística i context.

14.09.2015

DESCRIPCIÓ

08.09.2015

Després de l'estiu tornem a tenir la Descomunal, aquesta ja serà la #D7. En aquesta ocasió l'organitzen la CIA La VAlenta i L'Embarral i es centrarà en les Arts Escèniques, una professió d'equip. L'activitat es programa en el marc del Festival TNT que organitza el CAET a Terrassa i comptarem amb la presència dels següents convidats: Toni Ubach, Dani Pino, Marina Ballesta, Aleix Soler, Toni Castells, Marina Díaz i Oriol Ibáñez.

Prepareu-vos perquè us esperem vestits de gala per passar per la catifa vermella. Hi haurà uns convidats molt especials! Ah! I veniu sopats!

 

01.09.2015

Aquí teniu el vídeo que va fer Fentlamà de la pintada del mur a l'hort urbà de Plantem-nos.

 

La casa de l'hortolà urbà - Juny 2015 from Fentlamà Fanzine on Vimeo.

 

Torna a La casa de l'hortolà urbà

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)