Juliol 2015

29.07.2015

Ja hem acabat l'escola d'estiu, uns tallers artístics per tots els gustos que hem fet aquest juliol. Han passat coses molt xules: fanzines editats, dibuixos fets de moltes maneres diferents, portafolis de joves creadores creats, eines per narrar digitalment compartides i, fins i tot, grups que després del taller porten quedant quasi cada dia per fer nous prototips amb arduino. 

Aquí teniu una mostra fotogràfica perquè us en pogueu fer una idea:

Galeria de fotos 

 

22.07.2015

Aquí teniu les presentacions del taller de Narratives digitals.

1a sessió: Creem històries

2a sessió: Estructures narratives bàsiques i elements essencials de la gramàtica audiovisual 

3a sessió: 2.0 i transmedia

 

 
, ,
04.07.2015

El divendres 3 de juliol, en plena festa major, es va fer l'acció per donar a conèixer la xarxa de joves creadors. Es va muntar una estructura feta de caixes de cartró que va permetre tant penjar obres dels artistes com que la gent hi intervingués fent dibuixos, escrits o el que volgués. L'acció va ser tot un èxti! Aquí teniu les primeres fotos.

Tornar a Jugar amb foc

01.07.2015

Després de setmanes de treball, aquesta és l'acció que proposa el grup de Jugar amb foc:

Concebut com un espai obert, En construcció és una xarxa horitzontal d'artistes locals de diferents disciplines. És imprescindible la idea del treball col·lectiu per interactuar amb la ciutat, perquè les parts conformen el conjunt, i entre tots construïm realitats. Som el motor generador dels interessos artístics i culturals, i volem pensar que nosaltres som els que fem "que passin coses". 

, ,
01.07.2015

Diferents dies de maig i juny el grups de jugar amb foc s'ha anat trobant per concretar l'acció que es faria i per començar a donar-hi forma.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)