Gener 2015

Terrassa 1902
31.01.2015

Primer cop d’ull a la col·lecció local de la Biblioteca Central de Terrassa.

 

Des/arxivant formes urbanes de 1902.

30.01.2015

Dilluns vam començar la setmana amb reunions amb dos dels instituts de Terrassa on imparteixen batxillerat artístic, el Torre del Palau i el Blanxart. Ja hem concretat dates per presentar el taller als alumnes. Hi ha molt bona disposició per la seva part. Ara queda preparar la xerrada per mostrar als alumnes tot el que podem fer i per motivar-los a treballar amb els seus avis/àvies.

 

 

 

 

 

 

 

, ,
29.01.2015

Dimecres passat vam fer la xerrada Jocs Crítics i vam inaugurar l'exposició. La Laura i el Javier van explicar la ideologia que en moltes ocasions hi ha darrera els jocs de taula posant exemples de varis jocs que s'han ideat al llarg de la història. També van explicar quina metodologia de treball es fa servir per a elaborar-ne un des de zero fent que els i les participants en construíssim un. Finalment es va debatre l'aplicació que hi vèiem en els entorns educatius.

, ,
28.01.2015

Ahir la Caterina Almirall i el Guim Camps van venir a presentar el llibre A la Mola, un llibre que han volgut editar per recollir en una publicació els quadres que van formar part de l'exposició col·lectiva de tots els quadres de la Mola que van poder recopilar. A la sessió hi van venir molts dels autors i autores dels quadres i es va fer una xerrada oberta entre les persones que hi van assistir.

També van repartir llibres, postals i xocolatines per als mecenes que van participar del verkani que va fer possible la publicació del llibre.

,
28.01.2015

El dissabte 24 vam fer una jornada intensiva de treball dedicada a analitzar les propostes presentades, a donar suport a la concreció de les accions a realitzar i el seu desenvolupament i a la planificació del pla de treball.

, ,
28.01.2015
El divendres 23 de gener de 2014 de 16 a 20.30h vam fer la 3a sessió d acompanyament dels projectes becats del 2014 en la que vam treballar diferents parts del desenvolupament d un projecte artístic, en clau de valoració.
24.01.2015

Avui hem treballat de valent al Baumannlab, plantejant els projectes de tothom. Ha estat el punt de partida del projecte i mitjançant les dinamitzacions que ens han plantejat hem anat concretant les necessitats, accions per dur a terme,... Dilluns comencem ja amb els primers contactes a un institut. Després d'un dia tan complet hi ha ganes ja de començar.

 

 

24.01.2015

Jornada de dissabte 24 de gener, primera trobada d'acompanyament als projectes becats pel BaumannLab.

Molta feina, projectes interessants i molt bon ambient!!!!!

 

24.01.2015

Avui hem conegut a l'equip de Baumannlab, a la plataforma Plantem-nos i als nostres companys i els seus projectes. Hem intercanviat impressions, ens han aportat nous punts de vista i ara mateix estem en un procés de digerir tota aquesta informació i treball. Pròximament anirem comunicant horaris, idees clares, tallers...

24.01.2015

Conceptualització del projecte: el què, com i per què dels propers mesos.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)