Notícies

19.07.2019


PRESENTACIÓ

12.06.2019

L'exposició de l'artista Lleidatà Joan Pallé The glorious tragedy of youth es pot veure a la Sala Soler i Palet de Terrassa des de l'1 fins al 26 de juny de 2019. En l'exposició es mescla obra nova del artista amb el resultat del workshop realitzat en col·laboració amb el grup de fotografia de Baumannlab.

12.06.2019

El taller es va realitzar durant els mesos d'Abril i Maig de 2019 en col·laboració amb el grup de fotografia de Baumannlab. Durant el procés vam reflexionar sobre les problemàtiques i contradiccions vinculades al concepte de joventut. Com a resultat vam fer un fanzine-fotonovela anomentat The young are wasted on youth, el qual es pot veure exposat a l'exposició The glorious tragedy of youth, a la Sala soler i Palet de Terrassa des de l'1 fins al 26 de juny.

12.06.2019

Durant l'estiu vam fer una activitat en col·laboració amb un grup de joves provinents de Georgia i el grup de fotografia de Baumannlab. Vam reflexionar sobre el tema del youthism o discriminació per edat i vam realitzar una sèrie de fotonovel·les en format pòster. En les històries de les fotonovel·les que vam produir hi vam veure des d'adolescents donant llisons als seus mestres fins a col·legues marcians abduint a pares rondinaries perquè els joves poguessin sortir de festa per fi.

dibujo rápido sobre el fluir de las ideas.
30.05.2019

En las primeras reuniones en el Baumanlab los distintos becados nos conocemos, compartimos ideas y puntos de vista, hablamos sobre que haremosy como lo haremos.

También pensamos en la repercursión de nuestras intervenciones. Divagamos sobre cual será y como se producirá esa repercursión, la interacción entre las personas el espacio y la obra.

30.05.2019

Ens disposem a fer una petita mostra al Cabaret de Can Batlló, 6 minuts de projeccions analògiques/digitals, música i moviment, Mans elTeatrillu. Tot un èxit! Acabem esgotats però ha valgut la pena posar en situació el projecte. Ens ha permès investigar continguts nous, crear un diàleg, trobar altres objectius, col·laborar amb gent externa i aprendre de tot el procés. Ganes de posar en practica la recerca que estem fent i així expandir la capacitat creativa que ens aporta el projector de transparències.

, , ,
28.05.2019

Dimecres, 19 de juny de 17:30 a 20:30 h

Lloc de trobada: Estudi Tigomigo (c/Viveret, 17)

Ens ve de gust conèixer diferents espais culturals i artístics de la ciutat que d’alguna manera tenen relació amb les pràctiques artístiques. Alguns dels espais que visitarem seran: Tigomigo, Casa Soler i Palet, Amics de les Arts, Sala Muncunill i Llibreria Synusia.

Inscripcions gratuïtes AQUÍ

,
27.05.2019

RUTES COMPARTIDES SOBRE MANERES DE FER ENTRE ART I EDUCACIÓ  /  

Dilluns 17/6 de 17.30 a 19.30h

Taller / grup de treball per a posar en comú les experiències generades a TERRAoasi i a partir de les quals es puguin recollir eines, recursos, estratègies i maneres de fer sobre les pràctiques artístiques en contextos educatius. TERRAoasi – Art i Educació Lab és un projecte desenvolupat entre els serveis de Cultura, Educació i Joventut. 

La sessió estarà conduïda per l'Elena Blesa d'Experimentem amb l'ART i es plantejarà de la següent manera:

23.05.2019

Fent recerca per internet confirmem que la nostra teoria de "hackejar" el projector de transparències per fer ús de la imatge digital és possible. En anglès la informació és aclaparadora, pàgines com: chrismeyer.org/projects/lcd-overhead/ ens han servit de guia per tirar endavant la construcció. Després d'algunes proves amb diverses pantalles LCD reciclades hem aconseguit una que funciona!

22.05.2019

EXPOSICIÓ DE TERRAOASI_ Sala Muncunill

Terraoasi és un projecte que posa en relació l’art, el context educatiu i el territori a partir de la combinació d’escoles (educadors i alumnes), institució cultural (tècnics municipals i gestors d’espais culturals), creadors (artistes, dissenyadors…), i barris (llocs, espais, entorns o territoris específics de la ciutat. El principal objectiu és que la comunitat educativa obtingui una experiència al voltant d’un projecte artístic, que s’haurà gestionat de manera transversal entre artistes, educadors i alumnat.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)