Notícies

03.04.2020

Fa temps que sentíem de fons aquesta onada, gestant-se des de les profunditats d'un oceà sense nom, com una llavor lluitant per fer-se visible sobre la terra, per ser reconeguda com a ésser, com a paradigma. Avui, banyades d'una llum que il·lumina, i confon en igual mesura, assaborim aquesta convulsió assegudes en una habitació que ens semblava que coneixíem. La força estival empeny l'aire als carrers, i veiem com dibuixa absències, la sentim cantar el silenci, passejant sense vestit per tot arreu.

27 magdalenas 28 envoltorios, Proceso - 0, Proceso - 1, Proceso 2, Proceso 3
16.03.2020
Las fotos del proceso participativo son utilizadas para localizar las principales causas del problema de la suciedad en el barrio, para así poder realizar varias propuestas y presentarlas.
04.03.2020

// CAST

¿Te interesaría participar en nuestro proyecto de cómic colaboorativo? ¡Bienvenid@! Te contamos en qué consiste.

Mars Oddity es una historia interactiva en forma de cómic colaborativo. La idea es que estéticamente sea como un juego de aventura gráfica al estilo visual novel con texto en el que las decisiones de la persona que participa tengan una repercusión directa en el desarrollo de la historia y del final que se obtiene, al estilo de los libros de “elige tu propia aventura”.

07.02.2020

Aquest mes de febrer s’ha dut a terme la pintada d’un mural una façana del Casal Cívic de Montserrat – Torressana - Vilardell, al c/ Salamanca, 35. Aquesta creació ve del projecte Per un barri net de l’artista Wedo que s’ha desenvolupat amb la participació d’entitats i veïnes del districte 2.2 i s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració del Servei d’Estructura territorial i Serveis Socials.

,
31.01.2020

L'equilibri que espera és una exposició resultant del projecte becat a la modalitat de Creació jove de la convocatòria d’ajuts del BaumannLab 2018. Tracta del procés que ha fet l'artista de desmuntar un objecte en totes les seves parts i de tornar-les a construir, però aquesta vegada fent-ho en un espai de pausa i atemporal, buscant així generar noves possibilitats estructurals d'aquell objecte concret.

31.01.2020


El 22 de novembre de 2019 el BaumannLab va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

02.12.2019
 El dilluns 18/11 vem fer el taller d'Encreuaments digitals amb Núria Nia. Ens va parlar de diferents maneres d'utilitzar les narratives digitals als centres per a treballar especialment competències de llengua o literatura.

Va parlar dels Emojis, dels mems, de les xarxes socials, de la producció de vídeos, etc.
15.11.2019

Dates: 11 i 25 gener 2020
Horari: d'11 a 14h i de 15 a 18h.

04.11.2019

Els dimarts per la tarda el BaumannLab, juntament amb el projecte d'acció socioeducativa Districte Jove, hem començat un nou espai. Es diu Club d'invents i està dirigit a persones amb inquietutds al voltant de la tecnologia i la creació, la informàtica, l'art digiral i la interactivitat. La idea és fer artefactes utilitzant arduino i programari que ens ajudi a fer creacions amb codi informàtic (processing, sonic pi, etc.).

Ens trobem els dimarts de 17 a 19h.

 

30.10.2019

Fotografia aquelles coses que et molestin

Per un barri net


Wedo des de la beca grafiti invaders i amb la col·laboració d’entitats i serveis municipals dels barris de Montserrat, Torressana i Vilardell, proposen un procés participatiu per a la realització d’un mural relacionat amb la neteja al Casal de barri.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)