Notícies

,
18.09.2019

Hem tornat de l'estiu amb força, aquesta setmana tornem a xerrar amb la gent que ha volgut venir, i molt aviat donarem per tancada la part de converses i podrem fer públic el tema que estem tractant.

De moment no podem més que donar les gràcies a totes les persones que han vingut a posar el seu granet de sorra.

17.09.2019

L'art generatiu creix de forma autònoma a partir d'un programa, unes instruccions expressades en codi que funcionen com llavors que donen forma a l'obra, emergint resultats expressius i moltes vegades impredictibles. Durant aquest taller aprendràs a programar usant el llenguatge Processing (Java), construint programes autònoms i interactius que produeixin gràfics 2D, models 3D, sons i animacions, sobre la base de conceptes teòrics com a sistemes complexos, aleatorietat, noise, recursivitat, el fractal i simulació dels processos de la natura.

16.09.2019

Introducció al videomapping com a pràctica creativa que transforma els objectes, sovint amb forma irregular, en superfícies per a la projecció de vídeo. Aprendràs a elaborar software propi utilitzant Processing (Java) que permeti manipular pel·lícules aplicant efectes en temps real per ajustar qualsevol imatge desitjada en la superfície d'objectes aportant un nou significat, creant il·lusions òptiques, i fins i tot combinant-lo amb àudio creant una narrativa audiovisual.

Dates: 16 i 30 novembre 2019
Horari: d'11 a 14h i de 15 a 18h.

15.09.2019

Durant aquest curs estudiarem les potencialitats creatives d'Internet of Things (internet de les coses), un terme que es fa servir per descriure les xarxes de dispositius físics que registren el seu entorn i interactuen amb l'ésser humà i entre ells de manera gairebé invisible, des de sensors de presència o soroll i electrodomèstics connectats fins llars i barris "intel·ligents".

12.09.2019

Coneixerem els fonaments tècnics d'aquesta disciplina i projectarem les possibilitats creatives de la fabricació 3D dirigides a problemàtiques artístiques i socials crítiques. Prendrem autoretrats 3D mitjançant càmeres i software propi en Processing (Java) i posarem en marxa tècniques per processar els models perquè en finalitzar el taller els participants obtinguin els seus propis autoretrats en 3D.

Dates: 8 i 22 febrer 2020
Horari: d'11 a 14h i de 15 a 18h.

,
23.07.2019

Continuem al plató parlant amb els que s'han animat a participar d'aquest projecte, fent fotografies, vídeos i dibuixos. Anem recopilant molta informació de cada visita que rebem i de moment estem superant les expectatives!

,
22.07.2019

Avui hem començat a fer entrevistes per aconseguir el material que presentarem al final del projecte. De moment no podem desvetllar el nostre tema de treball, però tot i això, si sou atrevits i voleu participar d'aquest procés, apunteu-vos aquí!

19.07.2019

12.06.2019

L'exposició de l'artista Lleidatà Joan Pallé The glorious tragedy of youth es pot veure a la Sala Soler i Palet de Terrassa des de l'1 fins al 26 de juny de 2019. En l'exposició es mescla obra nova del artista amb el resultat del workshop realitzat en col·laboració amb el grup de fotografia de Baumannlab.

12.06.2019

El taller es va realitzar durant els mesos d'Abril i Maig de 2019 en col·laboració amb el grup de fotografia de Baumannlab. Durant el procés vam reflexionar sobre les problemàtiques i contradiccions vinculades al concepte de joventut. Com a resultat vam fer un fanzine-fotonovela anomentat The young are wasted on youth, el qual es pot veure exposat a l'exposició The glorious tragedy of youth, a la Sala soler i Palet de Terrassa des de l'1 fins al 26 de juny.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)