I AM SESSIONS

Aquest és el projecte de Vera Rojman que va guanyar la beca d''Experimentació audiovisual i art digital a la convocatòria de 2019.

La seva proposta es tracta d'un experiment artístic i social per explorar la creació artística digital col·laborativa i en temps real, investigant les eines disponilbes i repensant les relacions entre artistes. Es basa en la realització d'un procés comunitari amb un grup d'artistes de diferents disciplines per a fer una sessió creativa i col·laborativa d'improvització en directe.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:
RESIDENTS (1)

Presencialitat en temps d'aïllament

Fa temps que sentíem de fons aquesta onada, gestant-se des de les profunditats d'un oceà sense nom, com una llavor lluitant per fer-se visible sobre la terra, per ser reconeguda com a ésser, com a paradigma. Avui, banyades d'una llum que il·lumina, i confon en igual mesura, assaborim aquesta convulsió assegudes en una habitació que ens semblava que coneixíem. La força estival empeny l'aire als carrers, i veiem com dibuixa absències, la sentim cantar el silenci, passejant sense vestit per tot arreu.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)