PROJECTES BECATS A LA CONVOCATÒRIA 2019


El 22 de novembre de 2019 el BaumannLab va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

Enguany, els membres del comitè de selecció d’aquesta convocatòria són el Gabriel Verderi (Coordinador de projectes d'Art Contemporani i Educació - Escola d’Art i Disseny de Terrassa), la Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals), Enric Puig (director de L'Escocesa), Sofía Ugarte (artista visual local) i la Laura Fusté (representant del Servei de Joventut).

La comissió de selecció va atorgar els ajuts d’aquesta convocatòria als següents projectes:
 

Creació Jove_ beca de 1.800€

S'han becat dos projectes:

- El valor de les pedres de Marta Rosell Chust
El projecte proposa analitzar i representar de quina manera entren en contradicció els processos de patrimonialització amb la quotidianitat de les persones propietàries d’edificis catalogats a través d'un dispositiu artístic.

- Hay una red muy basta, un océano de posibilidades d'Helena Vinent
Projecte que vol construir una ficció especulativa a partir de l’apropiació de subtítols de pel·lícules i sèries de ciència ficció. Aquesta ficció es construirà col·lectivament a través d’un taller.

Experimentació audiovisual i art digital: beca de 1.200€

- I_AM_SESSIONS de Vera Rojman
Experiment artístic i social per explorar la creació artística digital col·laborativa i en temps real, investigant les eines disponibles i repensant les relacions entre artistes.

Les beques Ad cum panis i Tàndem han quedat desertes.

En breu podreu veure més informació dels seus projectes a l'espai de 'Processos de treball' de la web.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)