TALLER ENCREUAMENTS DIGITALS

Dilluns 18 de novembre de 17.30 a 19.30h.

Taller a càrrec de Núria Nia sobre connexions entre l'art i l'ensenyament mitjançant narratives digitals. Descobrim elements, formats i metodologies pràctiques per a acostar l'ensenyament a les alumnes i els alumnes a través de l'art: especialment amb l'ajuda dels nous formats, les narratives digitals i audiovisuals.

Amb diferents recursos que podem aplicar sense grans necessitats tècniques ni de material, veurem com atraure l'atenció de les persones estudiants: els mems, els gifs, l'audiovisual i les eines digitals poden ser un canal d'experimentació i d'atracció per a enfortir l'ús de la literatura, fomentar la creativitat i afavorir l'assoliment de les fites formatives escolars.

* Núria Nia és una artista audiovisual, docent i programadora cultural que investiga sobre les narratives digitals. Ha participat com a artista assessora i comissària en l'edició d'enguany del projecte Art i Escola de l'ACVIC i l'AC Granollers, i ofereix regularment cursos, conferències i tallers sobre l'ús de les narratives i les eines digitals en la educació. www.nuriania.com

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)