AD CUM PANIS (ACOMPANYAMENT)

Descripció_“Ad cum panis (Acompanyar en llatí): Acció de caminar al costat d’una persona, compartint alguna part de la seva vida. No és mai fer de vigilant o protector que evita l’aparició dels riscos o que intenta impedir les equivocacions. Acompanyar consisteix en compartir el ‘pa’ en el camí.”

Aquesta modalitat està dirigida a persones que estiguin interessades en la col·laboració i la dinamització dels processos de creació i producció de projectes d’art que estiguin d’alguna manera emmarcades en aquesta idea d’acompanyament. La proposta es basa en idear i dur a terme activitats i processos de treball que facilitin i enriqueixin el desenvolupament dels projectes dels i les artistes becats i residents al BaumannLab.

L’artista o col·lectiu seleccionat podrà fer servir els recursos i serveis del BaumannLab (prèvia consulta de la seva disponibilitat) per a desenvolupar les propostes emmarcades en aquesta beca.

Per presentar-se a la convocatòria cal fer una proposta d’accions i processos de treball a realitzar al llarg del 2020, per als artistes residents del BaumannLab, seleccionats a les altres convocatòries de 2019 o anteriors.

Beca dirigida a persones menors de 35 anys (data de naixement de 1984 en endavant) que tinguin relació amb les arts visuals. 

La beca és de 1.500,00 € i suport material en concepte de col·laboració extern; amb un màxim de 300,- € (impostos inclosos).

Ja podeu presentar els vostres projectes!

Enllaç a la seu electrònica per fer el tràmit


 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)