ARTISTES KM.0_ RECURSOS I IDEES PER A LA PROFESSIONALITZACIÓ ARTÍSTICA

Dimarts 22 d'octubre a les 18h.

Fem una segona sessió d'aquesta activitat en el marc de la convocatòria de beques de suport a la creació artística que des del BaumannLab s'ofereixen de forma anual.

Probablement hi hagi pocs àmbits en què existeixin més interrogants que la creació contemporània i les arts visuals a l’hora de plantejar-se la realització d’una carrera professional. La dificultat que és inherent a les arts en tant que modus vivendi porta a que aquest aspecte s’hagi de considerar també com una part del treball creatiu mateix. En qualsevol cas, organitzacions tant de l’àmbit local, estatal com internacional posen a disposició un seguit de recursos relacionats amb la formació, la investigació, la producció i exhibició, els quals poden resultar decisius a l’hora d’articular-se una carrera artística avui.

Al BaumannLab ens trobem actualment en un procés de renovació de la informació que posa a l’abast de joves creadors pel que fa a premis, beques, residències i estades formatives. Com a part d’aquest procés, s’ofereix una xerrada introductòria destinada a obtenir informació i assessorament de primera mà.

La xerrada anirà a càrrec d’Oriol Fontdevila, comissari d’exposicions i investigador en art contemporani, membre de l’equip gestor de la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya. 

Confirma assistència AQUÍ!! 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)