VSLTNT 2019_ L'ALGORITME

PRESENTACIÓ

El VSL TNT és l'espai del BaumannLab – Laboratori de creació jove del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració del col·lectiu MATICS, comunitat de professionals artistes, creatius i de recerca, programat dins el Festival TNT. Està dedicat a les iniciatives i eines que estan donant forma a noves experiències creatives en els àmbits de l'experimentació audiovisual, les instal·lacions interactives i l'art digital. Al VSL TNT proposem un recorregut per projectes artístics, instal·lacions, xerrades i experiències interactives amb les quals els visitants podran experimentar i tenir contacte directe amb els artistes participants.

En aquesta edició l'Algoritme és el punt de partida, entès com les instruccions que hi ha darrere de molts processos, que sovint s’amaguen fent que les usuàries deixem de tenir control. L'Algoritme es converteix així en una mena de déu que pren les seves pròpies decisions. Aquesta vegada, Lina Bautista i Núria Nia, comissàries de la mostra VSL TNT, volen donar la volta als processos per ensenyar allò que hi ha al darrere: descobrirem, així, que no són més que decisions humanes automatitzades.

 

PROGRAMA_

DIVENDRES 27 DE SETEMBRE

12-14h i 16-19h_ MOSTRA DE PROJECTES

_Live coding: visuals i so_ Iván Paz (Toplap)
_Els codis de la impressió 3d_ Communia
_Instal·lació amb realitat augmentada_ Arthur Tress
_Instal·lació_ Gnomalab
_One-line algorithm music calculator_ Oscar de la Fuente
_Creacions geodèsiques_ Jordi Cavaller Badia
_Mostra de videojocs_ CITM
_OFF VSLTNT

19h_ XERRADA_Algoritmes, què són i perquè se’n parla tant? a càrrec d’Albert Carles

20h_CONCERT_Nara is neus + Toni j.

Organitza BaumannLab-Laboratori de Creació Jove del Servei de Joventut i Lleure del Ajuntament de Terrassa i el col·lectiu Matics de Barcelona.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)