CONVERSES SOBRE ART, ACOMPANYAMENT I COMUNITAT (ACOMPANYAMENT 2019)

Dimecres 27/3 a les 19h

Treballant en les pràctiques artístiques hem de tenir en compte diferents aspectes que poden fer que el procés de dur-lo a terme sigui més enriquidor, la proposta tingui més impacte i la gestió del que comporta  sigui més assumible.

Sovint les propostes es duen a terme en un context concret, moltes vegades implicant persones no familiaritzades amb les pràctiques artístiques contemporànies. Les propostes es relacionen i desenvolupen amb altres, tant persones com institucions, entitats o col·lectius. A més a més, l’artista sovint està desenvolupant un projecte concret en paral·lel a la tres propostes alhora.

En aquesta sessió hem convidat a diferents professionals i col·lectius que treballen en diferents àmbits en els que aquests aspectes es tenen molt en compte.

_ Fito Conesa

Artista polièdric. Imparteix i elabora tallers, i també conceptualitza i produeix obres visuals i sonores o comissaria exposicions. Va ser director del projecte Habitació 1418 del MACBA i CCCB, i va formar part de l’equip tutorial de la Sala d’Art Jove de Barcelona.

_ Llibreria Synusia

Espai de l'economia social i solidària de Terrassa, que explora noves formes de diàleg i intervenció en el teixit de la ciutat. Proposa i genera continguts crítics, tant a través de la seva llibreria, com des de la programació i els cursos d'autoformació que realitza.

_ Districte Jove i Punt Jove a l’institut

Projectes d’intervenció amb joves del Servei de Joventut en els que un dels seus aspectes bàsics és l’acompanyament dels i les joves partint de les seves necessitats i motivacions.

_Quart creixent

Col·lectiu feminista de Terrassa que pretén crear un espai de confiança i suport mutu des del qual fer front al sistema patriarcal i capitalista i incidir de manera real en la ciutat i la quotidianitat.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)