MALALTS D'ART

En el marc de La Incubadora, Districte Jove Baumann i el BaumannLab engeguem una nova activitat. Es tracta de Malalts d'art, un espai per acostar les pràctiques artístiques als i les joves que hi tinguin interès.

Es tracta d’experimentar amb diferents tècniques i disciplines per a poder dur a terme qualsevol idea esbojarrada i poder expressar les nostres opinions, sentiments i emocions cap al món que ens envolta. Per a fer-ho anirem programant diferents activitats d’una o dues sessions que ens proposaran artistes, col·lectius o entitats artístiques de la ciutat.

L'activitat està dirigida a joves de 14 a 25 anys i es farà els dimarts de 17.30 a 19.30h

Els tallers:

7 i 14 de maig_ Fem un cadàver exquisit amb gravat. Tallerista: David Calle de TALLER TACAT

Treballarem vàries tècniques de gravat partint de la idea de cadàver exquisit, ens endinsarem en la base d'aquesta tècnica i experimentarem amb la xilografia, l'stencil, i la tampografia.

Sessió 1_ Introducció al gravat i al cadàver exquisit. Pluja d'idees i esbossos. Creació d'stencils i estampació d'stencils.

Sessió 2_ Introducció a la xilografia, materials i eines. Pluja d'idees i esbossos. Creació matrius i estampació matrius

*Cadàver exquisit és una tècnica utilitzada pels surrealistes en 1925, i es basa en un vell joc de taula (‘Consecuencias’) ​en el qual els jugadors escrivien a un full de paper, el doblegaven per cobrir part de l’escriptura, i després la passaven al següent jugador per una altra col·laboració

Inscripcions AQUÍ

21 i 28 de maig_ Fem un fanzine comunitari. Talleristes: David Corral i Edmundo Garcia de EL CORRALITO CCA

Realitzarem un fanzine en comunitat, totes juntes crearem un fanzine egarenc més enllà del surrealisme. La temàtica i la formalització del fanzine sortirà a partir del grup de persones que composaran aquest taller.

Sessió 1_ Preparació del material i del tema i les idees del fanzine.

Sessió 2_Formalització del fanzine a partir d'un procés comunitari d’autogestió

Inscripcions AQUÍ

 

4 i 11 de juny_ Experimentem amb art i tecnologia. Taller de visuals i música amb codi. Tallerista: Linalab de MATICSEn aquest taller aprendrem a fer servir programari específic i de codi obert per fer música i visuals directament amb codi (no es necessari tenir coneixements de programació)

Dia 1: Visuals- Introducció, Artistes i antecedents
- Hydra: Programari per fer visuals amb codi online: crear visuals des de 0, fent servir la càmera, combinant fonts, capturant la pantalla, compartint visuals amb altres.
 Dia 2: Música- Introducció, Artistes i antecedents
- Sonic Pi: Programari per fer música, synths, samples, loops, efectes... 
- Fer cançons

Inscripcions AQUÍ 

 

etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)