EL TEATRILLU

És el projecte de Joan Viscasillas, Laia Tubío, Àlex Kiran Cabrer i Paula Miranda que ha guanyat la beca d’Experimentació audiovisual i art digital de 2018. Proposen construir una eina per a projectar i manipular la llum en directe en el marc de la proposta El Teatrillu. Volen investigar sobre com donar-li moviment, pes, textura i volum a la llum; afegir a la il·luminació escènica nocions pròpies del dibuix, de la captació i manipulació de la imatge fotogràfica, de l'animació i del vídeo.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

Tenim "LCD-Overhead projector"

Fent recerca per internet confirmem que la nostra teoria de "hackejar" el projector de transparències per fer ús de la imatge digital és possible. En anglès la informació és aclaparadora, pàgines com: chrismeyer.org/projects/lcd-overhead/ ens han servit de guia per tirar endavant la construcció. Després d'algunes proves amb diverses pantalles LCD reciclades hem aconseguit una que funciona!

Presentació: Què,com i perquè?

”vsltnt”vsltnt

”vsltnt

a continuació, us presentem en dues imatges esquemàtiques quin és el projecte que desde elTeatrillu vam presentar al Baumanlab per a la convocatòria de Experimentació audiovisual i art digital:

 

...aviat compartirem les primeres proves i avanços!

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)