PROGRAMA FORMATIU EN INFORMÀTICA CREATIVA

La proposta d’Álvaro Manuel Pastor Sánchez de Libertario va guanyar la beca de Disseny d’accions formatives de 2018. Proposen un programa formatiu introductori enfocat a les aplicacions creatives de la informàtica, via una línia d'aprenentatge progressiu enfocat a potenciar la recerca i la producció artística digital. Les formacions es realitzaran sobre quatre de les seves àrees més representatives: mapping i vj, impressió 3D, interactivitat (Arduino) i vídeo generatiu.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

INTRODUCCIÓ AL VIDEOMAPPING I AL VÍDEO EN DIRECTE USANT PROCESSING (JAVA)

8 i 15 de juny de 11 a 14.30 16 a 18.30h_ 

Introducció al videomapping com a pràctica creativa que transforma els objectes, sovint amb forma irregular, en superfícies per a la projecció de vídeo. Aprendràs a elaborar software propi utilitzant Processing (Java) que permeti manipular pel·lícules aplicant efectes en temps real per ajustar qualsevol imatge desitjada en la superfície d'objectes aportant un nou significat, creant il·lusions òptiques, i fins i tot combinant-lo amb àudio creant una narrativa audiovisual.

Programa formatiu en informàtica creativa

La informàtica creativa és per a tothom no només per a programadors. Es tracta d'una qüestió d'auto empoderament sobre eines que sostenen des d'activitats quotidianes fins a la inspiració i producció artística. A través de tallers formatius aquest programa busca implicar a la comunitat en construir tecnologies creatives pròpies sota una filosofia crítica, open source i col·laborativa.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)