HI HA POSSIBILITAT DE TENIR ALGUNA PARTICULARITAT? DES DE 2 CADIRES

Aquest és el projecte de Judit Bou Comas que va guanyar la beca de suport a la creació artística en la modalitat Creació Jove de 2018. El projecte és una reacció davant la realització d’objectes iguals que es generen de forma massiva i sistemàtica a la societat actual i les velocitats en què es fa. Es proposa desmuntar completament 2 cadires per alliberar a aquests objectes de la funció per la qual van ser construïts i donar-los un temps, una unicitat i un tracte particular.  

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

EXPOSICIÓ L'EQUILIBRI QUE ESPERA

,

L'equilibri que espera és una exposició resultant del projecte becat a la modalitat de Creació jove de la convocatòria d’ajuts del BaumannLab 2018. Tracta del procés que ha fet l'artista de desmuntar un objecte en totes les seves parts i de tornar-les a construir, però aquesta vegada fent-ho en un espai de pausa i atemporal, buscant així generar noves possibilitats estructurals d'aquell objecte concret.

PRESENTACIÓ

Utilitzo la fotografia per qüestionar què és el temps, com s’entén i la construcció que s’ha realitzat entorn aquest, així preguntant com es percebria un temps autònom, és a dir, un temps separat de relacions amb altres cossos externs i sense coses sensibles sobre les quals actuar, un temps independent de la situació i el moviment de l’observador.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)