DESCOMUNAL #d22

Descomunal 22: mostra d’art digital, música electrònica, projeccions i artefactes electrònics

La Descomunal 22 omplirà el Vapor Ventalló d’art digital el proper 22 de desembre

L’art digital és un dels pilars del BaumannLab que ja fa temps que duu a terme iniciatives com la mostra Visual TNT i que des de fa un temps ha iniciat el Hack Club. És per això que, tard o d’hora, calia dedicar-li una Descomunal.

Serà la Descomunal 22 que portarà l’art digital al mig del carrer, en concret al Vapor Ventalló, per apropar-lo a tothom i demostrar que no cal ser un expert en tecnologia per interessar-s’hi. Al llarg de la tarda es mostraran projectes artístics de totes les disciplines amb un únic denominador comú: fan servir la tecnologia com a eina per expressar-se. S’hi veuran instal·lacions, audiovisuals, hi haurà una jam de música electrònica i alguns aparells perquè, qui s’hi atreveixi, els pugui tocar. Tothom qui tingui curiositat per apropar-s’hi pot passar pel Vapor Ventalló entre les 18:00 i les 20.30h.

Els encarregats d’organitzar aquesta Descomunal són: Raquel Cifuentes (becada del BaumannLab per un projecte que es podrà veure en aquesta Descomunal), Vanesa Paris (música electrònica), Eddy Lewis (productor, músic i DJ) i Younes (músic).

Què és La Descomunal?

La Descomunal és una trobada bimensual del BaumannLab per posar en comú experiències artístiques de la ciutat de Terrassa. La Descomunal és gratuïta i oberta a tothom. Vine a conèixer artistes i col·lectius, explica’ns què fas, digues la teva o, simplement, gaudeix-la.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)