EXPOSICIÓ LA QLECTIVA vol.X

La Qlectiva* és un cicle d'exposicions itinerants organitzada per l'entitat El Corralito CCA. El seu objectiu és la difusió i promoció de la creació contemporània jove de les artistes, col·lectius artístics i formacions musicals de la ciutat de Terrassa i la província de Barcelona. Es presenten com una plataforma paral·lela al circuit institucional d'exposicions activa des de 2016 i enfocada a donar a conèixer les artistes locals i comarcals amb l'objectiu de fer xarxa artística, apropar la l'art a les joves, impulsar la creació i el coneixement dels projectes locals i l'empoderament de les joves en la creació i participació en aquests.

Enguany s'han presentat a la convocatòria de l'Antena per a que el BaumannLab aculli la proposta d’aquesta desena edició. Serà el proper dijous 20 de desembre a les 18.30h i hi participaran un total de 12 artistes de la pintura, el collage i dibuix, i també de poesia i música experimental.

Les artistes convidades són:

Pintura, collage i dibuix:

_La vida a la pell: https://lavidaalapell.wordpress.com/

_Alba Luz poeta i Nataxa Ruzafa il·lustradora: @albaluz.arte @nataxaruzafa

_Laia Garcia: @ginredderart

_ Marta Tamayo: Blog

_Gemma Bachs: @lo_sutil

_Guillem Vidal: @rottenillustration

_Tamara Ablameiko: tamaraablameiko.wixsite.com/ablameiko/inicio / @ablameiko

_Xavi Corral: Xavi Corral Nieto

_Jordi Mas: @orditattoo

Poesia:

_Generación Bitch farà un recital de poesia: Instagram

Música:

_3F00L ANDY acompanyarà l’exposició amb el seu projecte d’experimentació musical, un mostrari sonor influenciat per un Techno espaiós amb línies melòdiques de sintetitzador

 

Us esperem a totes!

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)