BEQUES DE LA CONVOCATÒRIA 2018

El 16 de novembre de 2018 el BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

Enguany, els membres del comitè de selecció d’aquesta convocatòria són el Gabriel Verderi (Coordinador de projectes d'Art Contemporani i Educació - Escola d’Art i Disseny de Terrassa), la Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals), Fito Conesa (programador i artista visual), l’Imanol Buisán (artista visual local) i la Laura Fusté (representant del Servei de Joventut i Lleure).


La comissió de selecció va atorgar els ajuts d’aquesta convocatòria als següents projectes:

Suport a la creació artística. Modalitat: Creació Jove_ beca de 1.800€

Projecte Hi ha possibilitat de tenir alguna particularitat? Des de 20 cadires de Judit Bou Comas

El projecte proposa una reacció davant la realització d'elements i objectes iguals que es generen de forma massiva i sistemàtica a la societat actual i les velocitats en què es fa.

Suport a la creació artística. Modalitat: Ad cum panis_ beca de 1.000€

Projecte Compartir: una metodologia per a l’art de Paulo Alexandre Cacais Pedrosa

L'objectiu del projecte és transmetre i aplicar la metodologia de treball que porta a terme l'artista basada en compartir coneixements per l'enriquiment mutu, el treball col·laboratiu, la comunió artística i l'autoria compartida. En definitiva, processos als quals el resultat és superior a la suma de les parts.


Disseny d’accions formatives: beca de 1.800€

Projecte Programa formatiu en informàtica creativa d’Álvaro Manuel Pastor Sánchez

Programa formatiu introductori enfocat a les aplicacions creatives de la informàtica, via una línia d'aprenentatge progressiu enfocat a potenciar la recerca i la producció artística digital en quatre de les seves àrees més representatives.

Grafiti invaders: beca de 1.000€

Projecte Nuevos vecinos d’Edgar Goas Blanco

Intervenció artística a una de les façanes del Casal de Montserrat-Torresana-Vilardell per fer un mural.

Experimentació audiovisual i art digital: beca de 1.000€

Projecte El Teatrillu (eina per projectar i manipular la llum en directe) de Joan Viscasillas, Laia Tubío, Àlex Kiran Cabrer i Paula Miranda

Investigació sobre com donar-li moviment, pes, textura i volum a la llum; afegir a la il·luminació escènica nocions pròpies del dibuix, de la captació i manipulació de la imatge fotogràfica, de l'animació i del vídeo.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)