Editorial Hòstia Santa busca artista

imatge de bernatpuig
L’editorial Hòstia Santa busca un/a artista terrassenc/a de qualsevol disciplina per publicar un llibre de qualsevol gènere, o fins i tot d’un gènere nou. No sabem què volem, ens podeu sorprendre.

La convocatòria busca un/a artista que vulgui treballar conjuntament amb l’equip editorial d’Hòstia Santa per crear un projecte editorial lliure de complexes, que serà publicat durant el 2019. El guanyador es compromet a treballar dins del projecte fins la seva publicació.


La publicació serà una edició d’entre 40 i 100 exemplars, entre 16 i 64 pàgines, impreses en serigrafia i enquadernades per la mateixa editorial.

QUI POT PARTICIPAR?
Qualsevol artista major d’edat que estigui vivint o treballant a la ciutat de Terrassa.

DATES DE PRESENTACIÓ
La convocatòria queda oberta del 23 de novembre del 2018 fins el 23 de desembre del 2018 (ambdós inclosos).

REQUISITS DEL PROJECTE PRESENTAT
Podran presentar-se tan projectes acabats com inacabats. També es poden presentar idees, esboços o coses que no tinguin res a veure amb una publicació.

Cada artista ha de presentar un document PDF que no excedeixi els 5 MB a santahostia@gmail.com:
- Nom o pseudònim de l’artista
- Un renec
- Pàgina web.
- Fotocòpia del DNI.
- Una breu descripció de l’artista i una breu descripció de la proposta editorial. Es pot complementar amb esboços i/o imatges  (màxim un A4).

En el cas de projectes audiovisuals, es pot incloure material d'àudio o de vídeo.  

JURAT
El jurat de la convocatòria serà l’equip editorial d’Hòstia Santa, Pep Espelt (director del Konvent) i Laura Fusté (responsable del BaumannLab). La resolució de la convocatòria es comunicarà directament al guanyador i a la pàgina web de la Baumannlab a principis de gener del 2019.

Aquesta convocatòria prové del projecte “Llibre com a suport de creació artística” que va guanyar la beca de suport a la creació del BaumannLab el 2016.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)