EXPOSICIÓ FOTO-LATENT '18

Inauguració: divendres 15 de juny a les 18h.Exposició: fins l'11 de juliol La fotografia és un poderós mitjà de comunicació i d'influència de masses.

Per als joves que han crescut i viuen en vinculació constant amb dispositius fotogràfics no representa cap dificultat prendre instantànies d'alta qualitat tècnica i estètica. Els avanços tecnològics, la saturació d'imatges a les xarxes, el fàcil accés a la informació i diversos programes de processament d'imatges fan que cada vegada més joves tiguin la fotografia més a prop.

D'altra banda, la gran quantitat d'imatges existents a xarxes, la dificultat en trobar referents de qualitat i la manca de coneixements profunds sobre narrativa visual han portat a una homogeneïtzació de les imatges que es produeixen; sense deixar prou lloc a la creativitat, la personalitat i la singularitat de qui desitja utilitzar la fotografia per expressar-se.

Durant el curs 2017-18 els joves del grup de fotografia de Districte Jove han adquirit els coneixements tècnics i han tingut l'ocasió d'aprofundir en el seu propi discurs fotogràfic. En aquesta aventura els han acompanyat diversos professionals, prioritzant en cada cas la transmissió de valors, la creativitat i la singularitat de cada jove creador
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)