EXPOSICIÓ NOMAD+

Aquesta és una proposta del col·lectiu El Corralito acollit a la convocatòria de L'Antena. Es tracta d'una exposició dels processos artístics que es van desenvolupar en el marc de l'intercanvi juvenil Nómad que van organitzar conjuntament amb l'associació La Vibria Intercultural.

Què passa quan ajuntes 25 persones de 5 païssos diferents per a fer una exposició d'art contemporàni sobre migracions i refugiats? L'exposició NOMAD+ és el resultat d'aquesta  experiència. NOMAD és un projecte d'intercanvi europeu, que es va dur a terme entre els mesos de gener i febrer de 2018, i que ha estat organitzat per El Corralito i l'associació La Vibria Intercultural.

A través del programa Erasmus+ de mobilitat internacional, 25 persones provinents d’assosiacions d’Hungria, Estonia, Turquia, França i Espanya van conviure i treballar juntes durant una setmana per a reflexionar sobre les migracions i el nomadisme en el context europeu actual,i generar un projecte d'art contempòrani totes juntes.

Inauguració:_ 11 de maig a les 18hEs comptarà amb la presència d’associacions i col·lectius de persones migrants de la ciutat per a promoure la divulgació, la visualització i la consciència crítica al voltant de les migracions.
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)