MARS ODDITY

mars oddity

Mars Oddity és el projecte que va guanyar la beca d'Experimentació audiovisual i art digital de 2017.

Es tracta d'un còmic interactiu amb una història a l'estil de les de 'tria la teva aventura' que tracta sobre les desventures de dos astronautes a una base marciana i el fosc secret que hi ha darrera aquest viatge. Al còmic hi ha dues línies narratives diferents que es van succeïnt en paral·lel, el lector haurà de prendre una primera decisió que determinarà el tipus d'història que llegirà.

El projecte ja està en fase de desenvolupament. La residència al BaumannLab consistirà en el suport en la difusió d'aquest i algunes activitats paral·leles.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

Participa en Mars Oddity, un cómic colaborativo

// CAST

¿Te interesaría participar en nuestro proyecto de cómic colaboorativo? ¡Bienvenid@! Te contamos en qué consiste.

Mars Oddity es una historia interactiva en forma de cómic colaborativo. La idea es que estéticamente sea como un juego de aventura gráfica al estilo visual novel con texto en el que las decisiones de la persona que participa tengan una repercusión directa en el desarrollo de la historia y del final que se obtiene, al estilo de los libros de “elige tu propia aventura”.

Hola món!

,

Avui comencem una nova aventura a Baumannlab, on esperem que el nostre projecte creixi encara més a través de l'intercanvi d'idees i experiències amb d'altres residents!

Mars Oddity és una aventura espacial en forma de còmic interactiu que es troba en procés de desenvolupament.

Hola món!

L'equip!

Avui comencem una nova aventura a Baumannlab, on esperem que el nostre projecte creixi encara més a través del intercanvi d'idees i experiències amb els altres companys residents!

Mars Oddity és una aventura espacial en forma de còmic interactiu que es troba en procés de desenvolupament.

L'equip 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)