THE GLORIOUS TRAGEDY OF YOUTH

joan palle

Aquest és el projecte del Joan Pallé que va ser seleccionat per la beca de suport a la creació de 2017.

Consisteix en realitzar una aproximació a la idea de joventut des d'una perspectiva crítica, assenyalant els mecanismes d'alineació que el capitallisme cognitiu desplega a través de l'ideal estereotipat de la joventut. Proposa un procés de dues fases: un taller amb alumnat de batxillerat de la ciutat i una exposició en la que es combinarà producció artística realitzada per l'autor al voltant de les idees que el projecte planteja amb el resultat que el projecte planteja.

 

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

The glorious tragedy of youth "exposició"

L'exposició de l'artista Lleidatà Joan Pallé The glorious tragedy of youth es pot veure a la Sala Soler i Palet de Terrassa des de l'1 fins al 26 de juny de 2019. En l'exposició es mescla obra nova del artista amb el resultat del workshop realitzat en col·laboració amb el grup de fotografia de Baumannlab.

The young are wasted on youth

El taller es va realitzar durant els mesos d'Abril i Maig de 2019 en col·laboració amb el grup de fotografia de Baumannlab. Durant el procés vam reflexionar sobre les problemàtiques i contradiccions vinculades al concepte de joventut. Com a resultat vam fer un fanzine-fotonovela anomentat The young are wasted on youth, el qual es pot veure exposat a l'exposició The glorious tragedy of youth, a la Sala soler i Palet de Terrassa des de l'1 fins al 26 de juny.

Taller estival

Durant l'estiu vam fer una activitat en col·laboració amb un grup de joves provinents de Georgia i el grup de fotografia de Baumannlab. Vam reflexionar sobre el tema del youthism o discriminació per edat i vam realitzar una sèrie de fotonovel·les en format pòster. En les històries de les fotonovel·les que vam produir hi vam veure des d'adolescents donant llisons als seus mestres fins a col·legues marcians abduint a pares rondinaries perquè els joves poguessin sortir de festa per fi.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)