CÀPSULES FORMATIVES SOBRE PROCURACIÓ DE FONS I FORMULACIÓ DE PROJECTES CULTURALS

En el moment actual de reformulació de les polítiques i del paper de la cultura en la res públics, és més necessari que mai tenir clares i fer servir les eines que proporciona la gestió cultural. Presentem dues càpsules formatives que tenen per objectiu dotar als i les assistents les eines i els coneixements mínims per poder plantejar el seu projecte de manera estructurada i atractiva per presentar-lo a diferents oportunitats de finançament.

28/2 de 17:30 A 20:30h_ FORMULACIÓ DE PROJECTES CULTURALS. A càrrec de Begoña Arretxe (gestora cultural). Es tractaran els criteris i estratègies per a la recerca de fons per a projectes culturals tant públiques com privades.

7/3 de 17:30 A 20:30h_ PROCURACIÓ DE FONS (FUNDRAISING). A càrrec de Begoña Arretxe (gestora cultural). Es tractaran els elements fonamentals d'un dossier de presentació.

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

INSCRIPCIONS OBERTES. CÀPSULES FORMULACIÓ PROJECTES CULTURALS I PROCURACIÓ DE FONS

Ja estan obertes les inscripcions per a les càpsules formatives de formulació de projectes culturals i procuració de fons amb la Begoña Arretxe. Seran dues sessions

28/2 de 17:30 A 20:30h_ FORMULACIÓ DE PROJECTES CULTURALS.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)