FINALITZACIÓ DEL MURAL "SIGNES DE TERRASSA"

Durant el mes de març de 2017 es va dur a terme la part final del projecte del Darío Cobacho i la Rosa Sánchez a l'amfiteatre de la Plaça Catalunya. El projecte, desenvolupat amb la participació de l'AVV de Plaça Catalunya-Escola Industrial i el servei de Qualitat Democràtica, va ser un dels projectes seleccionats per la beca de suport a la creació de 2015.

A partir d'un treball d'observació de l'entorn de la plaça i el barri (reixes, arquitectura...), de fotografies del carrer i de diverses trobades amb l'AVV, el Darío i la Rosa van dissenyar una composició de formes amb colors i motius propis de l'entorn, fent una abstracció minimalista dels elements trobats. El mural es va materialitzar en un conjunt de formes geomètriques a la zona de grades, que evoquen edificis, espais i elements del barri, i als murs dels passadissos d'accés, en un disseny floral que posa en relació aquest espai amb l'orígen de la plaça i el vincle amb les entitats, els col·lectius i les persones que l'envolten.

etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)