DESCOMUNAL #D15

La Descomunal arriba a la quinzena edició amb una festa al Bau House. En aquesta edició es vol reunir tant a tots els col·lectius que hi han participat com als organitzadors.

Ja han passat tres anys i quinze Descomunals des de la primera trobada organitzada pel BaumannLab al pati del Bau House que va reunir un conjunt de joves col·lectius i artistes terrassencs per explicar els seus projectes. En aquell moment segurament cap dels assistents imaginava que al llarg de les diverses Descomunals farien coses tan diverses com rodar pel·lícules, fer collages gegants o improvisacions musicals dirigides, entre moltes altres coses.

Ara, aprofitant que coincideixen la quinzena edició, el tercer aniversari i el final de curs els organitzadors han decidit fer una Descomunal especial. La Descomunal 15, serà doncs una festa de final de curs que servirà per recordar tot el que s’hi ha viscut fins ara però també per pensar en el futur que espera a aquesta iniciativa amb la presència de tots els que n’han organitzat alguna però, com sempre, obert a tothom que vulgui conèixer l’iniciativa. I per celebrar-ho tornarem el lloc on va néixer, la Casa Baumann, el proper dissabte 3 de juny a partir de les set de la tarda. 

No us ho perdeu! Serà una festa Descomunal!

Més informació a https://ladescomunal.wordpress.com i aquí.

etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)