FRONTISSES

frontisses

El projecte del Juan Carlos Estudillo va ser seleccionat per la beca d'accions formatives de 2016 i es tracta d'un projecte d'implantació d'un seguit d'accions formatives adreçades a joves de 16 a 35 anys interessats en les pràctiques artístiques contempòrànies i els territoris de reflexió i pensament, de la mà de tres artistes locals.

 

 

bitàcora

Filtrar entrades per etiquetes:

Tercer taller “_MARAÑA =EMBOLIC_”

Frontisses, Frontisses, Frontisses

El tercer taller de Frontisses va ser conduit per Irene Pérez i plantejava que “el més difícil en un moment de transició és veure amb claredat el camí a seguir. De vegades se’ns fa encara més difícil posar-hi paraules que ens ajudin a entendre i per tant a resoldre aquest moment d’inflexió.

Segon taller “OBSERVAR-SE AMB ULLS PROPIS O ALIENS. UNA PROPOSTA DE RETRAT FOTOGRÀFIC”

Frontisses, Frontisses

Al segon taller de Frontisses abordava el retrat fotogràfic de la mà de miquel Llonch per articular un espai d’observació lligat a la mirada pròpia i aliena sobre un mateix.

El taller es va dividir en tres sessions.

A la primera es va introduir l’idea del retrat dins els camps de treball de la fotografia artística contemporània, es va explicar el funcionament mecànic de la càmera i l’objectiu per acabar realitzant una sèrie de retrats d’interior.

FRONTISSES. Primer taller “DES DEL DIBUIX I LA PRÀCTICA COL·LECTIVA”

Frontisses, Frontisses

Amb el primer taller de Frontisses Flora Laurradiège va proposar abordar el concepte des de la pràctica del dibuix.

La Frontissa que permet el moviment havia de ser el dibuix. El dibuix fou l’eina per observar-se amb un mateix sense prejudicis. Descontextualitzar per tornar a contextualitzar des de una nova mirada.

El taller es va articular en dos sessions:

FORMACIÓ EN PRÀCTIQUES ARTÍSTIQUES - CONVOCATÒRIA OBERTA

Ja estan obertes les inscripcions per a la formació artística "Frontisses. Resistència i proximitat"! 

Aquest projecte de Juan Carlos Estudillo va ser seleccionat per la beca d'accions formatives de 2016 del BaumannLab i proposa, mitjançant un seguit d'activitats i tallers vinculats a les arts visuals i adreçades a joves d'entre 16 i 35 anys, obrir un espai de reflexió envers la posició i els processos d'identitat dels i de les joves en relació a la seva societat. 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)