Presentació al BaumannLab

Presentació al BaumannLab, amb la col·laboració de l’Arxiu Històric de Terrassa i Ramon Sala (Club Egara, medallista olímpic), el 
29 de maig a les 18:00.

El projecte (Re)Conduccions d'Azahara Cerezo va obtenir una beca de suport a la creació del BaumannLab i és un projecte que reflexiona al voltant de l'hoquei i la història industrial de Terrassa, explorant especialment, conceptes com la democratització, el seu paper identificatiu i la idea de pertinença a un club.

En aquesta presentació final, s'explicarà el projecte que ha versat sobre els orígens i característiques de l'esport modern i el naixement de l'hoquei a Terrassa. Per a fer-ho, es comptarà amb la presència de l'Arxiu Històric de Terrassa i en Ramon Sala (Club Egara, medallista olímpic). També s'explicarà com va anar el taller que va realitzar al BaumannLab amb la col·laboració de "Planeando Truchas" i que va consistir en la construcció d'un equipament d'hoquei amb material de baix cost, així com una publicació que ha editat amb informació del projecte.

Lloc: BaumannLab

Entrada lliure.

Més informació aquí.

 
Presentació Reconduccions
etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)