DESCOMUNAL #D13

Diumenge 12 de febrer vam celebrar la Descomunal #D13 en la que el Ramón B. Souza i la Cristina Martínez van convertir l’espai d’El Corralito en un plató de rodatge!

Amb el lema de “Sht! Es roda!” tots els participants de La Descomunal van ser protagonistes del rodatge de l’escena del banquet de “Macbeth” de William Shakespeare i van poder veure com es fa el cinema des de dins i com, per aconseguir el que veiem a la pantalla, cal molt més que el que sembla a primera vista.

La Descomunal va començar amb una visita pel Corralito on cada un dels integrants de l’equip tècnic i artístic necessari pel rodatge ens va explicar quina era la seva feina: actors, so, direcció d’art, fotografia…. I després de la seva explicació va començar el rodatge on els assistents vam ser figurants en aquest banquet. Així, d’aquesta tretzena edició va sortir la primera pel·licula gravada en directe en una Descomunal. Ara bé, després del rodatge ve tota la feina de postproducció i muntatge i ben aviat en podrem veure el resultat!

La Descomunal és una trobada bimensual per posar en comú experiències artístiques a la ciutat de Terrassa. Vols saber més coses sobre les Descomunals? Clica aquí

etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)