JA TENIM PROJECTES GUANYADORS DE LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES!

El 25 de novembre de 2016 el BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, va tancar la convocatòria de beques anuals. Aquestes beques tenen l'objectiu de fomentar la professionalització dels joves i de les joves creadores, i afavorir el desenvolupament de projectes d'arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat per part de joves creadors/ores i de professionals que treballen amb joves.

Enguany, els membres del comitè de selecció d’aquesta convocatòria són el Gabriel Verderi (director de l’Escola d’Art de Terrassa), la Susana Medina (coordinadora de Terrassa Arts Visuals), la Tere Badia (director de l’Hangar), el Paulo Cacais (artista i gestor cultural local) i la Laura Fusté (representant del Servei de Joventut i Lleure).

El comitè de selecció va atorgar els ajuts d’aquesta convocatòria als següents projectes:

Beca suport a la creació artística de 1.800 €: Projecte El llibre com a suport a la creació artística de Bernat Puig
Investigació pictòrica, tècnica i conceptual del llibre i els seus múltiples, realitzant 3 llibres autoeditats amb diferents tècniques. El procés acabarà amb un taller de llibres autoeditats a Terrassa.

Beca de disseny d’accions formatives 1.800€: Frontisses de Juan Carlos Estudillo
Projecte d'implantació d'un seguit d'accions formatives amb els artistes locals Flora Larrigaudiere, Irene Pérez Gil i Miquel Llonch per a joves de la ciutat a partir del concepte de Frontissa.

Beca grafiti invaders de 900€: Les parets parlen de l’ànima d’un barri de Marie Almirall
El projecte consisteix en realitzar una pintada participativa a les parets de la part de l’escenari de la plaça de la cultura al Districte 5. Consisteix en que cada participant treballi una textura i amb aquestes es farà una composició única.

Beca per a projectes d’experimentació audiovisual i art digital de 900€: Ingràvid de Raquel Cifuentes, Indi Costa i Ana Álvarez-Ude
Performance multimèdia a l’espai públic de música experimental, utilitzant un instrument musical electrònic que es controla amb els moviments del cos, musicalitzant l’acció física dels intèrprets.

En breu anirem pujant més informació de cadascun dels projectes.

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)