DISSENY D'ACCIONS FORMATIVES

Convocatòria per a dissenyar una proposta d’accions formatives en el marc del programa de formació del BaumannLab. Les accions formatives hauran de tractar un mateix concepte o línia discursiva que tingui a veure amb el context de Terrassa, els seus barris, habitants, les seves les rodalies, etc.

Podran estar adreçades a:
- Creadors i productors culturals joves, oferint-los eines per facilitar la seva professionalització, desenvolupament i/o millora de la seva pràctica.
- Professionals i voluntaris de l'àmbit del treball amb joves o infants, entitats i institucions, per tal que puguin incorporar processos de treball relacionats amb la creació i producció  cultural al seu entorn d'intervenció.
- Joves per Convocatòria per a dissenyar una proposta d’accions formatives en el marc del programa de formació del BaumannLab.
Les accions formatives hauran de tractar un mateix concepte o línia discursiva que tingui a veure amb el context de Terrassa, els seus barris, habitants, les seves les rodalies, etc.

L'ajut és de 1.800 €, el 75% s’haurà de destinar a les despeses de les formacions (talleristes i material) i el 25% restant podrà ser per a honoraris. Les tasques que caldrà assumir seran el disseny del projecte, la coordinació amb els ponents i la realització dels contactes amb altres agents en cas que sigui necessari. Les tasques administratives relacionades amb la gestió de les inscripcions i la difusió de la publicitat de la proposta serà assumida pel BaumannLab.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és fer una recerca de persones professionals o semi-professionals del territori amb idees i propostes que puguin aportar valor afegit al programa de formació del BaumannLab, i possibilitar la posada en pràctica i l’experiència professional d’un projecte d’aquest tipus en un centre de creació.

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)