Qui som i què volem fer. Un taller de gravat sostenible

El taller TACAT el formem el David Calle i la Flora Larrigaudière, dos joves artistes que vam trobar en les tècniques de gravat el nostre mitjà d’expressió. Des d'aleshores tenim el desig de poder tenir un espai propi on poder practicar i compartir aquesta tècnica. 

A l’hora de posar-nos a construir el taller, sorgeix la premissa de resoldre una sèrie de problemàtiques relacionades amb la toxicitat dels productes que s’utilitzen en el gravat tradicional.

A partir d’aquesta problematica sorgeix el projecte; Creació d’un taller de gravat menys tòxic i més sostenible, on ens plantegem les alternatives que podríem trobar als materials tradicionals evitant així la toxicitat dels mateixos. Una toxicitat que va des de la manipulació dels productes per part de l’usuari fins als residus produïts finalment.

En les següents entrades anirem detallant quins són aquests elements tòxics que es poden trobar en un taller de gravat tradicional i com els substituïm per alternatius, així com mostrarem també experiments que realitzem amb els mateixos.

Tot això per poder crear un espai més salubre, en el que les persones i el medi ambient siguin la primera prioritat.

espais de taller -  les espàtules
espais de taller - les estampes en el secador
Espais de taller - el rodet
etiquetes: 
(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)