INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ IN MEMORIAM D'ANNA LLIMÓS VIDAL

L'Antena presenta:

IN MEMORIAM, D’ANNA LLIMÓS VIDAL

Exposició: Del 9 d’abril al 22 de maig de 2016

Inauguració: Dissabte 9 d’abril a les 18h

L'Antena és la convocatòria permanent del BaumannLab que té per objectiu donar suport a propostes culturals i artístiques de Terrassa i rodalies. L'espai expositiu, compartit amb el Bau house, es converteix en un espai de trobada i d'intercanvi per afavorir la creació de xarxa entre persones i projectes i contribuir a l'enriquiment del context cultural del territori.

En aquesta ocasió presentem la proposta In memoriam d’Anna Llimós Vidal que explica la seva obra de la següent manera:

La simplicitat del gest del teixir i la pobresa dels materials esdevenen testimonis d’un estil de vida que es va perdent. In memoriam vol ser un homenatge a la dona, al treball manual i a l’espai domèstic. Aquesta és una mirada al passat des del present. Aquí, la simplicitat del gest mecànic i la pobresa del suport es materialitza a través de la còpia dels teixits que han perdurat en el temps. Es tracta de descomposar tapets ja existents per reconstruir-los de nou. Teixir noves formes, on els elements originals perden el seu significat i ens transporten a nous escenaris i noves realitats.

El dia de la inauguració es comptarà amb la col·laboració de La Revolució tèxtil, una iniciativa que té punts en comú amb l’obra de l’Anna. Basen la seva tasca en reflexionar i prendre consciència sobre l’origen de la roba que portem, i en investigar les relacions entre la moda i la pressió estètica o la precarietat laboral al món del tèxtil entre d’altres. Per a la inauguració proposen fer una trobada ganxaire per xerrar i debatre temes relacionats amb el món tèxtil i el món femení tot fent ganxet. Les parts que faci cadascú s’ajuntaran en una sola peça de ganxet col·lectiva que acompanyarà l’exposició de l’Anna.

L’Anna Llimós Vidal neix a Barcelona l’any 1989. La seva obra indaga en les múltiples conversions de l’espai – públic o privat – en memòria erosionada pel pas del temps. Actualment complementa la producció artística amb els estudis de Màster en Humanitats: art, literatura i cultura contemporànies a la Universitat Oberta de Catalunya.

 

 

(ↄ) 2011 by communia.org (powered by Drupal)